Okan bayulgendeki kuyruk acisi
O nasil bir egodur ya ondaki, onu sevmeyenlerin hepsi ona gore cahil ve kultursuz sanki.
Pabucumun komedyeni, programinda bilgi aktarimi yokki,
onunla bununla dalga gecerek, yeni filmlerin reklamini yaparak para kazaniyor.
Bumu entelllektuellik? bence hic alakasi bile yok.
Yok ne entellektüeli adam onun bunun sırtından laf atarak komedyenim diye ortalıkta kaçıp geziyo... densiz adam ya çok sıkıcı proğramı kendi de... proğramını izleyipte gülen varmı acaba.? gülmeyi geç hadi tebessüm eden var mı ki...
Şahanda filmlerinde bol küfür ediyo, hemde geri zekalıdan daha ağır küfürler.
"sanat" içinde küfür olur diyosunuz yani
o da filminde, sanatında etsin küfrünü. Okan bayülgen norman hayatında da öyle zaten, magazin proğramlarında izliyoruz densizliğini, ama şahan recep ivediği bi karakter olarak oynuyo kendi normal hayatında yada bize magazine hiç öyle saygısızca hareketlerden dolayı lanse olmadı, okan bayülgen hep o yolu tercih ediyo nedense
sanatsal bir filmde küfür olmaz o şekilde olmaz yani sadece küfürde değil iğrenç hareketler sanırım İvedik serilerini izlemediniz ağza alınmayacak küfürler ediliyor bu şekilde halk güldürülüyor artı bir şey katmıyor öyle kafa yormuyor yani filmi için ne senaryo yazıcam diye. Ne var içinde ne mesaj veriyor bomboş. Ailenle izlemeye gitsen yanlarında izleyemezsin utancından o küfürlerde ben son filmine gittim kafam dağılsın güleyim filan diye çünkü moralim bozuktu annem vardı yanımda inanın yarsında çıktık çünkü annemin yanında izleyemedik yani utancımızdan. Böyle mi para kazanılıyor hemde 4. filmi hiç ileri gitmek başka senaryo bulmak, araştırmak, çalışmak yok ohh elinde var bir figür onu farklı şekillerde önümüze sürüp duruyor. Şahan mı edepli saygılı magazin izlemiyorsunuz o zaman. Okan'ı takip ediyorum önceden bende sevmezdim ama adam orada stüdyoda izleyicilerinden birinin doğumgünü diye gecenin bir yarısı ki yayınlandığı saatler baya geçtir stüdyoya pasta getirtmiş insandır, sonra Atilla Taş çıkmıştı seneler önce klibinde oynayan küçük kız büyümüş bağlandı onu aldırttı stüdyoya getirtti hatta program bitti öyle geldi kız Atilla çok sevinmişti bu jeste. Yaptığı sosyal çağrıları zaten yazdım önceki mesajımda Melis'e ilik, Pamir'in arandığı gece programını buna ayırması yani insanları seven değer veren biri olmasa bunlarla uğraşmaz.
o da filminde, sanatında etsin küfrünü. Okan bayülgen norman hayatında da öyle zaten, magazin proğramlarında izliyoruz densizliğini, ama şahan recep ivediği bi karakter olarak oynuyo kendi normal hayatında yada bize magazine hiç öyle saygısızca hareketlerden dolayı lanse olmadı, okan bayülgen hep o yolu tercih ediyo nedense
Son filmine gittim, biliyoruz ivedik serisini orda amaç mesaj değil zaten, gülmek stres atmak, sürekli mesaj içerikli duygusal filimlere gidemeyiz bizde insanız gülmek istiyo insan, sosyal projeleri falan diyosunuz okan bayülgenin şahsen ben onunda reyting amaçlı yaptığını düşünüyorum inandırıcı gelmiyo bana!
şimdi ilkokul ortaokul lise gençliği çok enteresanlaştı,oğlumla parka gittik oğlanlar birbirine o.. diyo,şimdi kavga çıkar herhalde dedim..öyle değilmiş meğerse öyle anlaşıyorlarmış..kızlar sallanıyodu ortaokula giden birbirlerine o.. diyorlar gülüyorlar itişiyorlar falan..
kızkardeşimle konuşuyorduk dedimki taha oğlum 3 buçuk yaşında..dedimki kaka diyo şimdi demesini istemiyorum okula gidince sorun olur diye..kızkardeşimde ooo okula gitsin daha neler diycek dedi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?