bence eşin de girsin doğumaallah bagıslasın :)
benım gıttıgım hastane sezeryan doguma eslerın gırmesıne bu sebeple ızın vermıyor netde bu sekılde resım paylaşılıyor dıye benım herıfcan dogumuma gıremıcek ...
bu hastaneye mı gıdım napım bılemedım :)
cok ıstıyoruz asla resım cekılmıcez sozuyle belkı esımı alırlar tekrar konuscaz :)bence eşin de girsin doğuma
ilk bebeğiniz mi?cok ıstıyoruz asla resım cekılmıcez sozuyle belkı esımı alırlar tekrar konuscaz :)
evetilk bebeğiniz mi?
allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
aynenallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
ilk olduğu için heyecanı da farklıdır şimdi
bunlar güzel anlar gerçektenaynen
allahım ısteyen herkese en guzel zamanda bu duyguyu yasamayı nasıp etsın...
mıdemın eksımesı ,hamılelıgımden berı yasadıgım huzursuz bacak sendromu ve alerjı, kusmaktan verdıgım 12 kılo ,bacaklarımın deve tabanı gıbı olması ,hıc olmadık yerlerde bı anda bırseyın fışk ettıgını anlamam uzerıne sumu geldı altımamı kacırdım anlamayısımhayatımın en komık anını yasıyorum... ve normalde yasasam cok mutsuz olacagım seyler ınanılmaz sevımlı gelıyor
doğsada yesek...
beyaz da var kızbuda evlenip çocuk yaptı ya ,allah bağışlasın bir ata demirer eksik kaldı
müzmin bekarahhh doğru asıl en yaşlı bekar o
artık ondan ne kadar ümidimi kestiysem demek ki ihtimal bile vermedimmüzmin bekar
Ata en azından evliliği denedi o şen dulartık ondan ne kadar ümidimi kestiysem demek ki ihtimal bile vermedim
buda evlenip çocuk yaptı ya ,allah bağışlasın bir ata demirer eksik kaldı
Net te paylasinca ne oluyor ki doktorunzun resimde görünmesine gerek yokallah bagıslasın :)
benım gıttıgım hastane sezeryan doguma eslerın gırmesıne bu sebeple ızın vermıyor netde bu sekılde resım paylaşılıyor dıye benım herıfcan dogumuma gıremıcek ...
bu hastaneye mı gıdım napım bılemedım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?