Şahan Gökbakar Baba Oldu

isabelisabel hesabı doğrulanmış üye.

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.739
28.174
798
49
Geçtiğimiz mayıs ayında evlenen Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı’nın oğlu dünyaya geldi.

Gökbakar, önceki gün oğlunun doğumunu kuvözde çekilen fotoğrafının altına “Veee baba oldum” notuyla duyurdu. Ünlü komedyen, dün de doğumhanede çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabına yükledi.

Oğlunun doğumuna giren Gökbakar, eşinin doktoru Furkan Kayabaşoğlu’na teşekkür mesajı yayınlandı: “Bebeğimizin ilk günden itibaren takibini yapan ve finalde de güvenle doğurtan değerli dostumuz doktorumuz Furkan Kayabaşoğlu... Sana ve kliniğine ne kadar teşekkür etsek az Furkan Hoca. Bu deneyimi senle yaşamış olmaktan çok mutluyuz. İyi ki varsın! Bu arada elini tuttuğum Furkan Hoca değil, benim hanım. Aman yanlış olmasın.”

allah bagıslasın :)
benım gıttıgım hastane sezeryan doguma eslerın gırmesıne bu sebeple ızın vermıyor netde bu sekılde resım paylaşılıyor dıye benım herıfcan dogumuma gıremıcek ...
bu hastaneye mı gıdım napım bılemedım :)

bence eşin de girsin doğuma

allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
ilk olduğu için heyecanı da farklıdır şimdi
aynen
allahım ısteyen herkese en guzel zamanda bu duyguyu yasamayı nasıp etsın...
mıdemın eksımesı ,hamılelıgımden berı yasadıgım huzursuz bacak sendromu ve alerjı, kusmaktan verdıgım 12 kılo ,bacaklarımın deve tabanı gıbı olması ,hıc olmadık yerlerde bı anda bırseyın fışk ettıgını anlamam uzerıne sumu geldı altımamı kacırdım anlamayısım hayatımın en komık anını yasıyorum... ve normalde yasasam cok mutsuz olacagım seyler ınanılmaz sevımlı gelıyor
doğsada yesek...

bunlar güzel anlar gerçekten

Net te paylasinca ne oluyor ki doktorunzun resimde görünmesine gerek yok
Allah sağlıkla kavuştursun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…