• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağolsun hayvanları koruma derneği

ergullerr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
14
12
3
65
arkadaşlar hayvanların kış aylarında yiyecek bulmaları zor bu bakımdan her hayvanı sevelim ve elimizden geldiğince onlara yiyecek verelim sokaklarda kedi ve köpek kuşlar için verilen mama ve su yemleri görüyorum hep dua ediyorum bunları koyan inasanlara tabi bende veriyorum ama herkes kendi sokağındakileri beslese o hayvanlar aç kalmaz ..

benim kuzenim hayvansever derneklerinde görevli,boş bulduğu her an hayvanlarla birlikte ona çok özeniyorum kendisine de söyledim bunu tek sorunum hayvanlara dokunamamak tüylerinden huylanıyorum...

Evet çok haklısınız. Onca yiyecek çöpe atılırken o hayvanların aç susuz kalması çok yazık gerçekten :(

Hayvan sevmek çok güzel bişey ama toplumda bir çok insan bu duygudan yoksun maalesef,halbuki verdiği mutluluğu bilseler hayvanlardan vazgeçemezler.

Geçen akşam sokağa kedi maması koydum. Temizlik görevlileri süpürmüş ertesi gün mamadan eser yoktu. Daha fazla bilinç. Bir daha koyup kedi mamasıdır süpürmeyin yazacağım artık.

Lokantalardan, kafelerden, evlerden bir sürü yemek çöpe atılmasa ayırılıp sokaktaki canlara verilse fazlasıyla hepsini doyurur. Allah onları düşünenlerden razı olsun. Çünkü özellikle kışın yiyecek bulmaları çok zor:KK43: Kar yağdığında hep onları düşünüyorum.

Back