• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıktan başkası yalan,çok mutluyum!!!

niltt

N & G... 24.05.09
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
86
Puanlar
688
Yer
İstanbul
Kızlar şöyle başlayayım öncelikle kötü geçen bir haftayı anlatayım:
geçen hafta zehir gibi geçen bir hafta geçirdim en yakın arkadaşlarımdan biri olan arkadaşımla meğer sahte bir arkadaşlk yaşamışız onun işyerinde çalışıyordum ve yapmadığım bir şeyi üstüme atarak işten çıkmamı sağladı şirketi zarar etti çünkü tasarruf yapıyor aklı sıra,artık görüşmüyoruz bitti...O gün dr a gittim ve rahim ağzında küçük bir yara olduğunu söyledi,smear aldı bu hafta gelene kadar içim içimi yedi,hep yapılan haksızlığa,hem de smear sonucu ya kötü çıkarsa diye ağla ağla gözlerimde yaş kalmadı.
Ama bugün smear sonucunu aldım herşey tertemiz çok normal dedi dr yılda bir smear aldırma yeterli dedi.inanın allaha şükrederek eve geldim.O kadar mutluyum ki iş güç umrumda değil,eşim sonuna kadar bana destek,sonuçlarım temiz çıkmış,yara küçüktü zaten iyileşmiş o kadar mutluyum ki Allah sağlığımızdan etmesin.
Çok şükür Allahım sana çook mutluyum!!!!
:62:

çok sevindim cnm senin adına. iş bulunur ama sağlık elden gitmesin. sağlık çok önemli.:49::49:

öncelikle gözün aydın test sonucu iyi çıkmış ama bu sonucu alana kadar neler yaşadığını tahmin edebiliyorum ...tabiki en önemlisi sağlık böyle durumlarda daha iyi anlıyor insan gerisi boş ve telafisi
olan şeyler ama sağlık öyle değil... umarım bir daha böyle şeyler yaşamassın sevgiler...

haklısın cnm saglık en önemlisii...insan saglıkla ilgili sorun yaşamayınca diger dünya işlerini çok kafaya takıyorrr ,taki başına saglıkla ilgili dert gelene kdr.herşeyin başı saglık gerisi çokta önemli deil..geçmiş olsun:)

çok sevindim cnm senin adına. iş bulunur ama sağlık elden gitmesin. sağlık çok önemli.:49::49:

öncelikle gözün aydın test sonucu iyi çıkmış ama bu sonucu alana kadar neler yaşadığını tahmin edebiliyorum ...tabiki en önemlisi sağlık böyle durumlarda daha iyi anlıyor insan gerisi boş ve telafisi
olan şeyler ama sağlık öyle değil... umarım bir daha böyle şeyler yaşamassın sevgiler...

Çok geçmişler olsun.. Gerçekten sağlıktan ötesi yok..

haklısın cnm saglık en önemlisii...insan saglıkla ilgili sorun yaşamayınca diger dünya işlerini çok kafaya takıyorrr ,taki başına saglıkla ilgili dert gelene kdr.herşeyin başı saglık gerisi çokta önemli deil..geçmiş olsun:)

çoook sağolun kızlar teşekkür ederim
gerçekten artık hiçbir şey için kendimi bu kadar hırpalamayacağım..

Gerçekten Herşeyin Başı sağlık...
Sonuçlarınıza çok sevindim...
İnşallah hep sağlıklı bir yaşam sürersiniz...

cnm geçmiş olsun yaa evet herşeyin başı sağlık çok şükür
arkadaşınıda tanımış oldun ve hayatından çıkardın her şer de bir hayır vardır tatlım

Geçmiş olsun ve tebrikler!insanın sağlığının kıymetini bilip anlaması bile çok zor oluyo,başına bi hastalık

gelmeden anlayamıyo ve şükretmiyo insan hiç haline,iş kariyer zenginlik moda vs. bi yere kadar,sağlık olmayınca ne önemi var,

Malesef sahip olduğumuz şeylerin değerini anlamak için kaybetme riskini görmek gerekiyo bazen,bunların başında da sağlık geliyo tabi,

Merhum Sabancı hayattayken 'o kadar param var,fabrikam var ama çocuğumun ayağına

yürüyebileceği bi ayakkabı giydiremedim' diye yakınmış,

Düşünün o kadar zenginsiniz ama sağlık olmayınca,el ayak tutmayınca ne işe yarar değil mi?
:94:

Son düzenleme:
Bazen o kadar boş şeylerle uğraşıyoruz,
kendimizi yıpratıyor ve üzüyoruz ki,ufacık bir hastalık bile
aklımızı başımıza getirmeye yetiyor değil mi...
Bu arada Allah kuru iftiradan saklasın .eden bir şekilde bulur diyorum...
Sağlık en büyük zenginlik arkadaşım,nefes alabiliyorsak,
sağlığımız yerindeyse,sevdiklerimiz sağlıklıysa gerisi boş...
sevgiyle ve sağlıkla kalın...

Son düzenleme:
Gerçekten Herşeyin Başı sağlık...
Sonuçlarınıza çok sevindim...
İnşallah hep sağlıklı bir yaşam sürersiniz...
:71:

cnm geçmiş olsun yaa evet herşeyin başı sağlık çok şükür
arkadaşınıda tanımış oldun ve hayatından çıkardın her şer de bir hayır vardır tatlım

Geçmiş olsun ve tebrikler!insanın sağlığının kıymetini bilip anlaması bile çok zor oluyo,başına bi hastalık

gelmeden anlayamıyo ve şükretmiyo insan hiç haline,iş kariyer zenginlik moda vs. bi yere kadar,sağlık olmayınca ne önemi var,

Malesef sahip olduğumuz şeylerin değerini anlamak için kaybetme riskini görmek gerekiyo bazen,bunların başında da sağlık geliyo tabi,

Merhum Sabancı hayattayken 'o kadar param var,fabrikam var ama çocuğumun ayağına

yürüyebileceği bi ayakkabı giydiremedim' diye yakınmış,

Düşünün o kadar zenginsiniz ama sağlık olmayınca,el ayak tutmayınca ne işe yarar değil mi?
:94:

Bazen o kadar boş şeylerle uğraşıyoruz,
kendimizi yıpratıyor ve üzüyoruz ki,ufacık bir hastalık bile
aklımızı başımıza getirmeye yetiyor değil mi...
Bu arada Allah kuru iftiradan saklasın .eden bir şekilde bulur diyorum...
Sağlık en büyük zenginlik arkadaşım,nefes alabiliyorsak,
sağlığımız yerindeyse,sevdiklerimiz sağlıklıysa gerisi boş...
sevgiyle ve sağlıkla kalın...

Hepinize çook teşekkür ederim arkadaşlar,inanın bu forumda kendimi o kadar iyi hissediyorum ki güzel dilekler,insanların birbirine öğütler vermesi hiçbir kötülüğün olmadığını düşünüyorum her zaman
Allah hepimize sağlık versin arkadaşlar hep birlikte mutlu olalım inşallah,kötüler de allahından bulsunlar inşallah...

Kızlar şöyle başlayayım öncelikle kötü geçen bir haftayı anlatayım:
geçen hafta zehir gibi geçen bir hafta geçirdim en yakın arkadaşlarımdan biri olan arkadaşımla meğer sahte bir arkadaşlk yaşamışız onun işyerinde çalışıyordum ve yapmadığım bir şeyi üstüme atarak işten çıkmamı sağladı şirketi zarar etti çünkü tasarruf yapıyor aklı sıra,artık görüşmüyoruz bitti...O gün dr a gittim ve rahim ağzında küçük bir yara olduğunu söyledi,smear aldı bu hafta gelene kadar içim içimi yedi,hep yapılan haksızlığa,hem de smear sonucu ya kötü çıkarsa diye ağla ağla gözlerimde yaş kalmadı.
Ama bugün smear sonucunu aldım herşey tertemiz çok normal dedi dr yılda bir smear aldırma yeterli dedi.inanın allaha şükrederek eve geldim.O kadar mutluyum ki iş güç umrumda değil,eşim sonuna kadar bana destek,sonuçlarım temiz çıkmış,yara küçüktü zaten iyileşmiş o kadar mutluyum ki Allah sağlığımızdan etmesin.
Çok şükür Allahım sana çook mutluyum!!!!
:62:

canım hayatım neler gelmiş başına senin öyle:53:
okurken başlarda üzüldüm ama sonra kötü bişe olmamasınada sevindim:16:
evet sağlığın değerini ya kaybedince ya da küçük bi hastalıkta anlıyo insan
çok öpüyorum seni üzülme allah başka dert vermesin görüşürüz:16::54:

canım hayatım neler gelmiş başına senin öyle:53:
okurken başlarda üzüldüm ama sonra kötü bişe olmamasınada sevindim:16:
evet sağlığın değerini ya kaybedince ya da küçük bi hastalıkta anlıyo insan
çok öpüyorum seni üzülme allah başka dert vermesin görüşürüz:16::54:

sağol küboşcum;
sorma geçen hafta böyle kabus gibi bir hafta geçirdim sağlıktan başkası yalan inan buna
diğer geri kalan işmiş,güçmüş umrumda değil,sağlıklı olayım,ailem,eşim yanımda olsun bundan daha değerli bir nimet yok benim için..çok şükür herşey yolunda şu an...bende seni öpüyorum tatlım..

sağol küboşcum;
sorma geçen hafta böyle kabus gibi bir hafta geçirdim sağlıktan başkası yalan inan buna
diğer geri kalan işmiş,güçmüş umrumda değil,sağlıklı olayım,ailem,eşim yanımda olsun bundan daha değerli bir nimet yok benim için..çok şükür herşey yolunda şu an...bende seni öpüyorum tatlım..

yeni iş mi bakıyosun şimdi?

yeni iş mi bakıyosun şimdi?

evet canım ama 1-2 ay kafa dinlemek istiyorum bi de haziran sonunda tatilimizi ayarlamıştık onu da yaptıktan sonra iş bakıcam galiba biraz evimin tadını çıkarayım di mi ..:))

evet canım ama 1-2 ay kafa dinlemek istiyorum bi de haziran sonunda tatilimizi ayarlamıştık onu da yaptıktan sonra iş bakıcam galiba biraz evimin tadını çıkarayım di mi ..:))

süper olur hayatım:16:hatta bide bebiş doğur derim hazır çalışmıyosun:1::54:

süper olur hayatım:16:hatta bide bebiş doğur derim hazır çalışmıyosun:1::54:

oo sorma eşime kalsa hemen doğurucam ama tekrar çalışıp bebiş için birikim yapmalıyım bu devirde zor ama çok şükür geçinip gidiyoruz kısmet bakalım :71::70:

Back