Sağlıksız bebek

Esmee Klavuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
2
0
1
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum birkaç gün önce kürtaj oldum 7 haftalıktı bebeğim . Öncelikle hamile olduğumu anlamadan 21 gün tam Doğum kontrol ilacı kullandım
Dr a gittiğimde bana sağlıksız bir bebeğin var ya hep ya hiç sesi yani ya aldır ya sonuna kadar düşün sesi bende giremedim korktum ve aldırdım sizce böyle bir durum normal mi yani hapların bu kadar etkisi olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum birkaç gün önce kürtaj oldum 7 haftalıktı bebeğim . Öncelikle hamile olduğumu anlamadan 21 gün tam Doğum kontrol ilacı kullandım
Dr a gittiğimde bana sağlıksız bir bebeğin var ya hep ya hiç sesi yani ya aldır ya sonuna kadar düşün sesi bende giremedim korktum ve aldırdım sizce böyle bir durum normal mi yani hapların bu kadar etkisi olabilir mi?
Aldirman günah olmuş ona rabbim karar verir.yengeminde kesede kan vardi alalm dedi dr ama yengem aldrmadi ve bebek kendi düştü.bence bol bol tovbe et tabi cok zor karardir..

4Ay habersiz dkh içtim gebeyken adetlerim geliyordu farkedemedim banada riskli gurubda olduğumu söylendi gitmediğim hastane kalmadı en son amniyosentez bile yapıldı sonuç olarak stesten 35 hflik Dogum yaptim meleğim sapasağlam hiçbirşeyi yok su an 20 aylik size ne desek boş su an keske aldırmadan yazsaydın ablamda 2 aylik olana kadar içti hap onunda sapa sağlam

Back