sağlıklı zayıflamak ama yorulmadan

Burcdeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
2
1
arkadaşlar kilo sıkıntısı yaşıyorum sürekli diet yapıyorum mayıs ayından beri diet yapıyorum ama durdu kilo vermem yemek yesem hemen kilo alıyorum yemesem mutsuzum. 80 kilodan 60 kiloya düşüp 7 kg yeniden geri aldım hep buradaki diet listelerini kullandım. Ama şuan 67 olarak başladığım winterbeform kış diyeti ürünleri ile bir haftada hızlı aldığım 7 kilonun 3,5 verdim. sabah çayı var yarım limon sıkıp içiyorum akşam yemeği yerine çorbasını içiyorum bir kase karnımda şişiyor sanırım hiç açlık hissetmiyorum. gelişmelerden sizi haberdar edeceğim.

geçen sene 12 kilo verdiben winterbeform ile arkadaşım ukrayna ya gittiğinde getirmişti.Şimdi de sağda solda bu aynısı mı diye araştırırken gördüm buraya da getirmişler.Winterbeform aslında kış diyeti değil rus diyetidir. arkadaşlar kendinizde içindekilere bakıp uygulayablirsiniz. akşamları lifli ve yulaflı bazı sebzelerden çorba içiyorsunuz 7 den önce tek kural bu sabahta yeşilçay funda yaprağı biberiye demleyip yarım limon ile içiyorsunuz. burada bulamayınca paketinden evde olan sebzeleri karıştırıp yapıyordum sürekli tabiki paket hali çok kolay zaten akşam sadece o çorbayı içen insan zayıflar. maharet onu yapabilende :)

Bende dün gördüm bi arkadaşım kullanmış ama çekimserim biraz işe yarar mı acaba esra hanım sizce kullanmalımıyım :)
yan etkisi falan varmıdır

ürünü almadım ben arkadaşım getirmişti bana .alıcam ama araştırıyorum şuan kendim de kışın arada uyguluyrum ama hızlı hazırlanıyor 20 günlük işte bile uygularım diye düşünüyorum bakıcam 200 lira uygun geldi sipariş veriyim gelsin bakalım onların winterbeformu gerçek olanı mı anlaşılır.

Ürünü sipariş verdim 2 gündür kullanıyorum dedikleri gibi akşamları çorbasını içtikten sonra bişey yiyemiyorum bakalım sonuç ne olacak paylaşıcam size

X