Sağlıklı Yaşam Hareketi: Hedef 40 kilo

siskopatates

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2015
1
2
46
Merhaba,

Kendimi bildim bileli yemeklerle ve kilolarla savaşan bir kadınım. Zayıflamak için denemediğim yöntem, okumadığım kaynak kalmasa da, bir türlü hayatımın parçası haline getiremediğim ve belki de tüm sorunlarımın kaynağı olarak gördüğüm için bir türlü başarılı olamıyorum. Yıllardır alıp verdiğim kilo miktarı ile Sibel Can'la yarışabilirim sanırım. :)
Bu döngüyü artık kırmak, kendimle barışmak istiyorum. Kendimi bilinçlendirmeye, aslında bilinçaltımı ikna etmeye ve alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum. Elbette birkaç günde olmayacak bu değişiklikler ama küçük de olsa adım adımdır. Yazarak bu kararları içselleştirmem daha kolay olabilir umuduyla günlük tutmaya da başladım. Mümkün olduğunca çok kişiyle paylaşayım ki, kararlarımı disiplinle uygulama konusunda yardımı olabilir diye düşünüyorum.

Günlüğümü takip etmek isterseniz tık tık. :)

Egzersizler konusunda da yazıp çiziyorum kendimce, onlar da burada tık tık ve tık tık.

Diyet tuzağına nasıl düştüğümü de düşündükçe sinirleniyorum ama hiçbir şey için geç değil, zararın neresinden dönsem kardır. Tık tık :)

Zayıflayarak sağlığına kavuşmak isteyen herkese başarılar ve de sevgiler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…