Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

kuzum uzun süredir yapıyorsun spor ama bu hale kaç ayda geldi?
Canim bacaklarimi soruyorsan ben baslarda hic bacak calismadim hep karnima takmistim. Sonra kilo verince baktim yumusama oluyor ic bacak berbat ocak basinda the look good naked barreve inner thigh clarity ye basladim. Tabii yanisira leslie ya da yuruyus ve leslie nin firm videosunu haftada iki gun yapmaya calisiyorum. Ben ilk ayda etki gormeye basladim.

Arkadaslar selulit sandigimiz seylerin bir kismi yag ya da esnekligini yitirmis deri. Yoksa gercek selulit yokolmaz ama yag yaktikca o selulit benzeri goruntu yok oluyor. Bol kardio, haftada birkac gun bolgesel, bol su ile buyuk bir basari saglamak mumkun. Kararli olmak cok onemli.

Son düzenleme:
benimde selulit azalmaya başladı görüntü olarak pürüsüzleşmeye başladı umarım tamamiyle yok olur.Sayılı günlere az kaldı düğüne son 1 hafta kaldı sonra 2 kez şehir dışına çıkılacak.Akşamda boş durmadım göğüs ve mari wınsör plates yapıldı

Mrh karın bölgesi için özellikle ne yaptınız acaba.. Benim bacaklarım ince ama simit ve karın bolgem sorunlu yardımcı olursanız çook sevinirim

Mrh karın bölgesi için özellikle ne yaptınız acaba.. Benim bacaklarım ince ama simit ve karın bolgem sorunlu yardımcı olursanız çook sevinirim
Karninda yag varsa ki genelde en son giden yaglar karin yaglaridir kardio yapmalisin. Bu leslie olur yuruyus olur, kosu, yuzme v.s hangisine imkanin varsa. Kilo fazlan yoksa haftanin 3_4 gunu de kisa bolgesel hareketler iceren videolardan yapabilirsin. Yine burda da seni en hizli sonuca ulastiracak pilates ve barre calismalaridir. Bu konularda actigim basliklardan faydalanabilirsin. Kardioyu da haftada 4_6 gun arasi 30_60dk arasi yapmalisin. Beslenme olarak da seker ve rafine gidalar, hamur islerinden uzak durman aksam erken yemen yeterli. En gec 20den sonra bir sey yenmemeli. Ben aksam 18de yemegimi yerim kahvaltiya kadar artik yemem.

Eveet simdi asil günaydina gelelim... Barre abs pop sugar, 1 mil leslie hiit, kizimla yarim saat yürüyüs.

Şekeride kesmek işe yarıyor, bunlarla birlikte. Su zaten çok önemli.

Derya ben squat takvimini bitirdim (3 ay oldu squat yapalı) şimdilerde günlük 50-100 yapıyorum Bayağı faydasını gördüm popom felaketti gerçekten.. Benim totom bile adam olma yolundaysa herkesin olur.

Sana sorum kalça çalışmaları yaptığım zaman squat yapmalıyım butt egzersizleri squatın yerine geçer mi? .Karışık oldu kusura bakma..

Tebrik ederim canim. Her hareketin faydasi farklidir sen yaptigin harektlerin icinde yoksa yine 50 squat yapiver. Koruma asamasinda her gun yapmana gerek yok haftada uc gun 50ser kez yapsan yeter. Challenge turu programlari yilda bir iki kez kur gibi yapmak etkisini arttirir diye dusunuyorum.

Derya sağ ol canım..İyi ki varsın

Raporum:Tracey Mallet arms
The Look Good Naked Barre
Cardio Barre:Lower Body Birde pikniğe gittik bayağı tepeleri aştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…