Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydın :) İkinci bir gözün zayıflamışsın demesi insanı çok motive ediyor gerçekten. Bende kahvalti niyetine bir bardak kefir ictikten sonra leslie ile 5 mil yaptim.

Günaydın :) İkinci bir gözün zayıflamışsın demesi insanı çok motive ediyor gerçekten. Bende kahvalti niyetine bir bardak kefir ictikten sonra leslie ile 5 mil yaptim.
Kahvalti niyetine derken? Kahvaltiyi atliyormusun yoksa canim? Günün en önemli ögünü bence kahvalti asla dört basi mamur bir kahvalti yemeden evden cikmam. Atlayacaksam aksam yemegini atlarim.

Kahvalti niyetine derken? Kahvaltiyi atliyormusun yoksa canim? Günün en önemli ögünü bence kahvalti asla dört basi mamur bir kahvalti yemeden evden cikmam. Atlayacaksam aksam yemegini atlarim.
kahvaltiyi esimle öğlen yapıyorum. Öyle oluncada sabah kefir içiyorum nir bardak. Zayıflatıyor diyorlar :)) baxende spordan sonra elma yiyorum. Tamamen aç beklemiyorum kilo vermede sorun olmaz sanırım

kahvaltiyi esimle öğlen yapıyorum. Öyle oluncada sabah kefir içiyorum nir bardak. Zayıflatıyor diyorlar :)) baxende spordan sonra elma yiyorum. Tamamen aç beklemiyorum kilo vermede sorun olmaz sanırım
Benim bildigim kahvaltinin bu kadar gec saate sarkmasi metabolizmayi yavaslatir. Yanlisim varsa düzeltin ama bircok kaynakta da bunu okudum. Tabii senin günlük düzenini bilemiyorum herkes kendisi icin dogru olani daha iyi bilir. Fazla bir sey yiyemiyorsan en azindan meyve ve kuruyemis atistirabilirsin. Gün icinde vücudumuza giren ilk enerji kahvalti ile giren enerjidir.

O konuda haklısın. Kahvaltısız metabolizma yavaşlar diye bende okumuştum. Kefirin kalorisi 147 düşük olmadığı için ona güveniyodum. 10 günde 2 kilo gitmiş tabi bunun bir kilosu su olabilir. Kefir içerek Yanlışmı yapıyorum ki kizlar.

Sabahları ise vücut dinlenmiş olacak ve metabolizma oldukça hızlı çalışacaktır. Bu yüzden sabah kahvaltıları geciktirilmeden yapılmalıdır. Bunun en büyük faydası, kahvaltıda alacağınız besinlerin metabolizma hantallaşmadan eritilmesi ve böylelikle oluşacak yağ oranının düşürülmesidir. Öğle yemekleri ise sabah kahvaltısından ne kısa süre sonra, nede çok geç vakitlerde yenmemelidir. Uyku düzeniniz ortalama bir standartta ise, öğle yemeklerini kahvaltınızdan 5 saat kadar sonra yiyebilirsiniz.

Hangi saatte yemek yiyeceğiniz konusundaki önemli detaylardan birisi de, normal uyku düzenine sahipken istisnai bazı günlerde uyku saatinizin değişik olduğu zamanlar, yemek yeme saatlerinizde fazla bir değişiklik yapmamanızdır. Şurası da unutulmamalıdır ki, düzensiz olan uyku saatleri metabolizmayı çok olumsuz etkiler ve buda kilo almak yada kilo vermek konusunda sizlere sıkıntılar yaratabilir.

Alintidir...

Bende diyetle ilgili epey araştırma yaptım 3 ayrı diyetisyene gittim, hepsinin ortak söylemi kahvaltinın önemi ve erken saatte yapılması. Öğlen saatlerine kadar aç durmak metabolizmayı yavaşlatıyor. Kilo vermekte zorlaşıyor haliyle.

Kefir icmende bir hata yok ama kahvalti ögünü icin 147 kalori zaten cok düsük. Ögün basina 400-600 arasi kalori almaliyiz ihtiyacimiza göre. Yani kefirin yaninda örnegin bir muz ve 10-15 badem gibi.
Sakin yanlis anlama seni burda elestirmek ya da kinamak gibi bir sey asla söz konusu degil. Sadece baslikta dogru bilgi alisverisi olmasi acisindan yaziyorum.

Bu haftayıda bu şekilde geçiriyim bakalım kiloda düşüş olmazsa. Kahvaltı yapmaya çalışırım. Sağol canım bilgiler için :)

Önemli olanda o, demek ki kas oranın yüksek, diye düşünüyorum. Keşke ölçtürebilsen. Bak ben 42-43 lere inmiştim, sonra 44-45'e çıktım, yağ oranım az, kas oranım yüksek çıktı. Tartıya bakmamak lazım.

Aç karnına kefiri içip, 1 saat sonra da kahvaltını yapabilirsin.

Evet
Dumbell agirligini arttirinca kilom artti zaten tarti yaniltabiliyor.

İyi akşamlar sizin gibi ekstra sporlara henüz başlamadım ama hiç hareketsizlikten iyidir.
1 saat öğlen yürüdüm. Babetlerle yürüdüm hastaneden eve kadar ayaklarım yandı tutuştu. Sızıya aldırmadım akşam yürüyüşe çıktım 90 dk daha yürüdüm. Harika hissediyorum kendimi.

Ah canim sanki hepimiz hayat boyu diet m i yapiyoruz. Bir de hic spor yapmasak ne durumda oluruz dusun.
Ben seviyorum yemek yemeyi.
Kuş kadar şey yiyerek mutlu olmam ki ben
Aman ne yapayım çok kilolu değilim zaten. Spor da yapıyorum. Züğürt tesellim olsun bu da.

Buraya yazamasamda leslie gibisi yok hergün 2 mil yapiyorum zamanimi böyle ayarliyorum sonra bölgesel calisiyorum inanilmaz ise yariyor sIkmiyor baymiyor leslieyi hic bi zaman birakmam sanirim insallah oda yeni videolar cekmeye devam eder

Buraya yazamasamda leslie gibisi yok hergün 2 mil yapiyorum zamanimi böyle ayarliyorum sonra bölgesel calisiyorum inanilmaz ise yariyor sIkmiyor baymiyor leslieyi hic bi zaman birakmam sanirim insallah oda yeni videolar cekmeye devam eder
leslienin yeni videoları var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…