- 7 Mayıs 2014
- 844
- 1.082
Kahvalti niyetine derken? Kahvaltiyi atliyormusun yoksa canim? Günün en önemli ögünü bence kahvalti asla dört basi mamur bir kahvalti yemeden evden cikmam. Atlayacaksam aksam yemegini atlarim.Günaydın :) İkinci bir gözün zayıflamışsın demesi insanı çok motive ediyor gerçekten. Bende kahvalti niyetine bir bardak kefir ictikten sonra leslie ile 5 mil yaptim.
kahvaltiyi esimle öğlen yapıyorum. Öyle oluncada sabah kefir içiyorum nir bardak. Zayıflatıyor diyorlar :)) baxende spordan sonra elma yiyorum. Tamamen aç beklemiyorum kilo vermede sorun olmaz sanırımKahvalti niyetine derken? Kahvaltiyi atliyormusun yoksa canim? Günün en önemli ögünü bence kahvalti asla dört basi mamur bir kahvalti yemeden evden cikmam. Atlayacaksam aksam yemegini atlarim.
Benim bildigim kahvaltinin bu kadar gec saate sarkmasi metabolizmayi yavaslatir. Yanlisim varsa düzeltin ama bircok kaynakta da bunu okudum. Tabii senin günlük düzenini bilemiyorum herkes kendisi icin dogru olani daha iyi bilir. Fazla bir sey yiyemiyorsan en azindan meyve ve kuruyemis atistirabilirsin. Gün icinde vücudumuza giren ilk enerji kahvalti ile giren enerjidir.kahvaltiyi esimle öğlen yapıyorum. Öyle oluncada sabah kefir içiyorum nir bardak. Zayıflatıyor diyorlar :)) baxende spordan sonra elma yiyorum. Tamamen aç beklemiyorum kilo vermede sorun olmaz sanırım
O konuda haklısın. Kahvaltısız metabolizma yavaşlar diye bende okumuştum. Kefirin kalorisi 147 düşük olmadığı için ona güveniyodum. 10 günde 2 kilo gitmiş tabi bunun bir kilosu su olabilir. Kefir içerek Yanlışmı yapıyorum ki kizlar.Benim bildigim kahvaltinin bu kadar gec saate sarkmasi metabolizmayi yavaslatir. Yanlisim varsa düzeltin ama bircok kaynakta da bunu okudum. Tabii senin günlük düzenini bilemiyorum herkes kendisi icin dogru olani daha iyi bilir. Fazla bir sey yiyemiyorsan en azindan meyve ve kuruyemis atistirabilirsin. Gün icinde vücudumuza giren ilk enerji kahvalti ile giren enerjidir.
Kefir icmende bir hata yok ama kahvalti ögünü icin 147 kalori zaten cok düsük. Ögün basina 400-600 arasi kalori almaliyiz ihtiyacimiza göre. Yani kefirin yaninda örnegin bir muz ve 10-15 badem gibi.O konuda haklısın. Kahvaltısız metabolizma yavaşlar diye bende okumuştum. Kefirin kalorisi 147 düşük olmadığı için ona güveniyodum. 10 günde 2 kilo gitmiş tabi bunun bir kilosu su olabilir. Kefir içerek Yanlışmı yapıyorum ki kizlar.
Önemli olanda o, demek ki kas oranın yüksek, diye düşünüyorum. Keşke ölçtürebilsen. Bak ben 42-43 lere inmiştim, sonra 44-45'e çıktım, yağ oranım az, kas oranım yüksek çıktı. Tartıya bakmamak lazım.Benden de günaydin kizlar... Birkac gün ara verecektim güya ama aksam yemegi fazla kacirinca sabah erken kalkip 3 mil party songs yaptim. Bu arada dün cocuk doktoru zayiflamissiniz deyince de cok mutlu oldum cünkü kg vermedigim hatta beni son gördügünden beri 2 kg fazlam olmasina ragmen sikilasma var demek ki.
Aç karnına kefiri içip, 1 saat sonra da kahvaltını yapabilirsin.O konuda haklısın. Kahvaltısız metabolizma yavaşlar diye bende okumuştum. Kefirin kalorisi 147 düşük olmadığı için ona güveniyodum. 10 günde 2 kilo gitmiş tabi bunun bir kilosu su olabilir. Kefir içerek Yanlışmı yapıyorum ki kizlar.
EvetÖnemli olanda o, demek ki kas oranın yüksek, diye düşünüyorum. Keşke ölçtürebilsen. Bak ben 42-43 lere inmiştim, sonra 44-45'e çıktım, yağ oranım az, kas oranım yüksek çıktı. Tartıya bakmamak lazım.
Dumbell agirligini arttirinca kilom artti zaten tarti yaniltabiliyor.Önemli olanda o, demek ki kas oranın yüksek, diye düşünüyorum. Keşke ölçtürebilsen. Bak ben 42-43 lere inmiştim, sonra 44-45'e çıktım, yağ oranım az, kas oranım yüksek çıktı. Tartıya bakmamak lazım.
bende kardiyo yaparken 1kg dambıllarımı kullanıyordum şimdi 2 kg çıkardım kollar güçlenince şınav sayılarım bile arttıEvet
Dumbell agirligini arttirinca kilom artti zaten tarti yaniltabiliyor.
Ah canim sanki hepimiz hayat boyu diet m i yapiyoruz. Bir de hic spor yapmasak ne durumda oluruz dusun.Haftada 4 gün mutlaka spor yapmaya çalışıyorum.
Ama şu boğazımı tutamıyorum. Azıcık tutabilsem şimdiye dal gibi olmuştum ben ya
Ben seviyorum yemek yemeyi.Ah canim sanki hepimiz hayat boyu diet m i yapiyoruz. Bir de hic spor yapmasak ne durumda oluruz dusun.
leslienin yeni videoları var mı?Buraya yazamasamda leslie gibisi yok hergün 2 mil yapiyorum zamanimi böyle ayarliyorum sonra bölgesel calisiyorum inanilmaz ise yariyor sIkmiyor baymiyor leslieyi hic bi zaman birakmam sanirim insallah oda yeni videolar cekmeye devam eder