Ben t25'i sildim bilgisayardan, sanki artık yapamam öyle programları gibi geliyor. Yap yap bıkkınlık gelmiş.45 dk dışarıda yürüyüş, leslie 3 mile. Shaun t t25 yaptım
Senin ve herkesinki de kutlu olsun canım.Bu arada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar, tabi milli bayramımız 23 nisan da :)
Evet ben de artik sadece sevdigim seyleri yapmak istiyorum.Ben t25'i sildim bilgisayardan, sanki artık yapamam öyle programları gibi geliyor. Yap yap bıkkınlık gelmiş.
Ben t25'i sildim bilgisayardan, sanki artık yapamam öyle programları gibi geliyor. Yap yap bıkkınlık gelmiş.
Bu programları yaparken aşırı strese giriyorum, çok zorlayınca. Birde haftanın 6 günü.Neden canım ? sürekli farklı program olduğundan sıkılmayı engelliyor diye düşünüyordum ben.
Gecmis olsun canim.2-3 gün spor yapmadım hastalıktan dolayı. Bugün 2 saat yürüdüm iyi olunca.
Teşekkür ederim Derya. Bu arada açık havada 1 saat yürüsem her akşam leslie ya da jessica gibi etkili olur mu?Gecmis olsun canim.
Tempolu yurursen olur abii canim. Oksijen alinca daha cok yag yakarsin. Ben de artik havalar soguyana kadar agirligi doga yuruyuslerine verdim.Teşekkür ederim Derya. Bu arada açık havada 1 saat yürüsem her akşam leslie ya da jessica gibi etkili olur mu?