Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Günaydın kızlar, şunu bir okuyun derim. E-kitabı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

TEMPOLU YÜRÜYÜŞ ve NEFESLİ ADIMLAR

Nefesli Adımlar yöntemini kendi kendine denemek isteyen insanlara güvenilir bir kaynak sunmak ve daha çok insana ulaşabilmek adına, basit ve masrafsız bir egzersiz olan Tempolu yürüyüş esnasında uygulanabilecek yöntemleri içeren bir kitap yazmayı düşünüyordum. Böylece yöntemi internet ulaşımı olan herkesle paylaşmış olacaktım.

Ancak yaptığım araştırmalar sonucunda tempolu yürüyüş ile ilgili gerekli bilgileri içeren, derli toplu ve güvenilir bir kaynak olmadığını tespit edince; kitabımı, hem TEMPOLU YÜRÜYÜŞ, hem de NEFESLİ ADIMLAR hakkında yazmaya karar verdim. Konusunda Türkiye’de bir ilk olan kitabımda;

-Yaşadığım süreci,

-Tempolu Yürüyüşünüzü güvenli ve faydalı bir şekilde yapabilmeniz için bilmeniz gereken kuralları,

-Yürüyüşünüzü fiziksel uygunluğunuzla orantılı olarak, nefes nefese kalmadan, aşırı zorlanmadan, sonrasında şiddetli açlık nöbetleri, aşırı yorgunluk hali veya fiziki rahatsızlıklar yaşamadan yapabilmenizi sağlayacak bilimsel veriler ile tavsiyelerimi,

-Kısa bir sürede sağlıklı bir şekilde yağ yakarak incelmemi ve kilo vermemi sağlayan NEFESLİ ADIMLAR yöntemlerini bulacaksınız.

Yapmanız gereken, denemekten ibaret.

Abdullah Yılmaz Demir
Sağlıklı Yaşam (Wellness) Antrenörü

http://www.nefesliadimlar.com/files/nefesliadimlar.pdf

Günaydın,

akşamları pek giremiyo sporum. sporda vakit geçtiği için. shaun t t25 speed 2.0 ile leslie 2 mile yaptım. ayrıca gün içinde spora başlamadan önce 4bin adım atmıştım (masabaşı çalışıyorum)

Walking at Home American Heart Association 3 Mile Walk canım bu lesliden farklı mı?
Hayir canim leslienin ilk videolarindan baslangic seviyesi icin. Ben de adet donemlerinde yapiyorum. Hem hareket etmis oluyorum hem zorlamiyor. Exercise tv kanalinda var you tube da.

Gunaydin kizlar... Bugun daha spor islerine baslamadim ama muhtemelen bu guzel havalarda evde pek yapamam. Artik evde ancak bolgeselleri yaparim haftada birkac gun.

günaydın kızlar
dün akşam 3 fast mile bu sabah 2 mil ve 15 dk lık yan yağlar için olan videolardan yaptım.

Ben indirip okumuştum, dışarıda yürürken uygulamaya çalışıyorum, tam olmasada.

Eveet ben de gunun raporunu vereyim. Sabah 2 saat kadar bahce calismasi, ev isleri , aksamustu de 1saat yuruyus.

Günaydin kizlar... Bugün bizde yagmur var. Sabah ilk is ektigim tohumlari güvenceye aldiktan sonra, firm yaptim.

Leslie Sansone - Walk At Home - Walk Slim - Fast Start - 3 Fast Miles
Walk at Home Mini Walks 1 Mile Brisk Fast Walk

Anahata Çakra (Gögüs) Çalışması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…