yok tartılmaz sanırım, ücreti bilmiyorum ben arkadaşım sayesinde hesaplattımcanım spor salonuna gitmeden girip hesaplatabilirmiyiz birde ücreti nekadar bende çok merak ediyorum avonda bu ay hassas tartı var yağ,kas ,kemik oranını vede su oranını veriyormuş sağlıklı mı acaba
Ne kadarmış fiyatı tartının?canım spor salonuna gitmeden girip hesaplatabilirmiyiz birde ücreti nekadar bende çok merak ediyorum avonda bu ay hassas tartı var yağ,kas ,kemik oranını vede su oranını veriyormuş sağlıklı mı acaba
Spor salonunda.
Yağ-kas ölçümümüm. :)
Eki Görüntüle 1502057 Eki Görüntüle 1502059 [/QUOTE
değerlendirmeyi nasıl yaptılar peki ,yağ hiç yok ,kasın güzel protein,mineral değerlerden yüksek fakat metebolizma yaşın yaşına göre yüksek çıkmış metebolizmanı artırman gerek anladığım kadarıyla
Metabolizma hızı olan, yaşla ilgili olan kısımmı, ben de hepsini anlayamadım. Yaşımla aynı orantıda, ama aynı şeymi bilmiyorum. Benim yaşımda 32.aslında değerlerin çok güzel, ama metabolizma hızın düşük(yaptığın sporlar, ve kondisyonunu baz alarak söylüyorum). Arttırdığı takdirde senden alası yok kedicim :)
Yaşım 32, daha azmı çıkması lazım bilmiyorum ki.
Ben de anlamadım. Bu değerlerde herhalde normali bu dedim, üstünde durmamıştım pek. Üzüldüm şimdi. Şu sıralar iyi uyuyamıyorum, hastalığım çok oldu onlar etkilermi acaba? Ben şimdi buna takarım, birazcık araştırayım bari.şöyleki,
ben ilk gittiğimde mesela 23tü. o zaman 23 yaşındaydım. Sonra spor yaptım, 6 öğün filan beslenmiştim( o an diyetisyen arkadaşımdan doğru beslenme programı almıştım) gittim ölçtürdüm bu sefer 21 çıktı. yani o yaş normal yaşına bağlı değil. metabolik yaşına bağlı. benim bir ark 35 kilo verdi (yaşı 25ti) o zaman 35 miş metabolik yaşı. şuan 22 ye düştü. bunun yağla, kas oranıyla ve sporla alakası var. sen de herşey var aslında. anlam veremedim pek.
2 öğün yiyorum ben. Sık sık yemiyorum.şöyleki,
ben ilk gittiğimde mesela 23tü. o zaman 23 yaşındaydım. Sonra spor yaptım, 6 öğün filan beslenmiştim( o an diyetisyen arkadaşımdan doğru beslenme programı almıştım) gittim ölçtürdüm bu sefer 21 çıktı. yani o yaş normal yaşına bağlı değil. metabolik yaşına bağlı. benim bir ark 35 kilo verdi (yaşı 25ti) o zaman 35 miş metabolik yaşı. şuan 22 ye düştü. bunun yağla, kas oranıyla ve sporla alakası var. sen de herşey var aslında. anlam veremedim pek.
2 öğün yiyorum ben. Sık sık yemiyorum.
6 öğün yapamam ben zaten, iyice strese girerim. :) Zaten daha çok yememe neden olur. Evet bakıyorum nete herkes sık sık yemekten bahsetmiş.öğünle alakalı olduğunu pek sanmıyorum. ama diyetisyenler kesinlikle var derler. o sıralar mesela 6 öğün yiyordum ama hiç spır yapmıyordum. şimdi tam tersi 2.5 öğün hergün spor!