Tebrik ederim canim. Sen cok azimli calistin son zamanlarda sonuc almana cok sevindim.kızlar merhaba biliyorum uzun zamandır uğrayamadım ama spor aksamadı hergün yapıldı şu sıralar oğlumun okulla ilgili toplantıları ve ayrıca eşimin ailesi ümreden geldi falan derken pek vakit bulup yazamadım
pazartesi
leslie 1 mil ısınma (kırmızı)
brazil butt bum bum
leslie 30 days burn
göğüs
salı
leslie 1 mil ısınma (sarı )
brazil butt high & thigt
leslie the big burn invertals walk
barre abs
bu arada kızlar güzel gelişmeler oldu basenden 2 cm,alt karından 3 cm gitmiş program bitince resimleri sizinle paylaşırım
Selam kizlar. Bu sabah bölgeselimi atlamayayim dedim ve the look good naked barre, inner thigh gap, barre abs pop sugar ve günese selamimi yaptim.
Aksamüstü kizimla yarim saat orman yürüyüsü, 3 color miles ve esneme yaptim.
selam bende iki gündür derya ablanın yardımıyla başladım gayette güzel gidiyormerhaba arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim aslinda daha önce derya abladan fikir almistim ve baslamistim fakat uzucu bir olay yasadik o yuzden devam edemedim .artik bende baslamak istiyorum.
Sagol canim benimkiler duruyor da hepsi cene kemiginde tam etin icinde. Olmasa daha iyiydi.Günaydın,
geçmiş olsun deryacım, helal valla ben 20 yaşımda kaybettim 20liklerimi. ne ağrı çektim ne ağrı.. dün toplamda 14bin adım atmışım. bugün bakalım ne oalcak. haftada 1 gün dukan yapıyorum bugun dukan günüm:)
teşekkürler, kararlıyım ,leslie başlangıçtayım henüz ama düzenli yapıyorum,hatta bazen vaktim olunca iki kere yapıyorum. derya abla geçmiş olsun bu arada.yeni arkadaşlar hoşgeldiniz