Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Tebrik ederim canim. Sen cok azimli calistin son zamanlarda sonuc almana cok sevindim.

Selam kizlar. Bu sabah bölgeselimi atlamayayim dedim ve the look good naked barre, inner thigh gap, barre abs pop sugar ve günese selamimi yaptim.

Aksamüstü kizimla yarim saat orman yürüyüsü, 3 color miles ve esneme yaptim.

dün akşam ağrım vardı, spor yapamadım erkenden yattım sabahta erken kalktım. evden 25 dk erken çıkıp 25 dk yürüdüm..
Son 1 aydır polar saatiminde etkisiyle ineceğim duraklardan önce iniyorum, hareket olsun diye yollarımı uzatıyorum. :)

Iyi ki bu sabah iki mil leslieyaptim. Bu aralar o kadar cok kosturuyorum ki ogleden sonra yorulmus oluyorum iyice.

Selam herkese birkaç gündür Leslie yapıyorum ve size teşekkür ederim... Spor konusunda azimli bir topic. ..
ben 5 yıl öncesine kadar düzenli spor yapıyordum. ..
aktif bir hayatım vardı. ..her gün yürüyüş koşu ve mutlaka pilates yapıyordum. ..
ardından iş hayatı masa başı bir hayat derken öyle ki bir saat alışverişe çıkıyorum enerjim tükeniyor. ..
Leslie de nefes nefese yapıyorum. ..
ve tüm vucuduma spor yapmayarak nasıl bir kötülük yaptığımı farkettim. ..
sizlerin paylaştığınız kadar yapamasam da suan 1 mill Leslie bile benim için bedenim için büyük bir adım. ..
bazen Leslie 1 mil bazen sadece dans ediyorum. .. vücudum alisana dek... inş daha da güzel haberlerim olacak herkese fit sağlıklı mutlu günler. ..

merhaba arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim aslinda daha önce derya abladan fikir almistim ve baslamistim fakat uzucu bir olay yasadik o yuzden devam edemedim .artik bende baslamak istiyorum.

herkese selamlar . bende leslieye katılanlardanım ,derya abla sağolsun :)
merhaba arkadaslar bende araniza katilabilirmiyim aslinda daha önce derya abladan fikir almistim ve baslamistim fakat uzucu bir olay yasadik o yuzden devam edemedim .artik bende baslamak istiyorum.
selam bende iki gündür derya ablanın yardımıyla başladım gayette güzel gidiyor

Gunaydin kizlar. Bugun spor yok disci randevum var. 20lik disim cekilecek . Herkese spor dolu fit bir gun diliyorum.

Oo ailemiz buyumus. Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz, kaytarmak yok bizim baslikta ona gore. Kilolar verilip omur boyu spor yapilacak.

Günaydın,

geçmiş olsun deryacım, helal valla ben 20 yaşımda kaybettim 20liklerimi. ne ağrı çektim ne ağrı.. dün toplamda 14bin adım atmışım. bugün bakalım ne oalcak. haftada 1 gün dukan yapıyorum bugun dukan günüm:)

Sagol canim benimkiler duruyor da hepsi cene kemiginde tam etin icinde. Olmasa daha iyiydi.

selam kızlar.ben spor yapan biri değilim ama kilo vermek isteyen biriyim:)
bu leslie videolarının hangisinden başlamalıyım?sanırım derya hanım uzman bu konuda burda:)

Dünün sporu yazmamışım
Squat 100 tane
Deadlift 50 tane

Plank 60 sn
Mekik Tekeri 20 tane
Barfiks Karın
Burpees 100 tane

Bugün
Sabah dışarıda 45 dk yürüyüş, tempolu yürüyüş ve hafif tempolu koşu şeklinde yaptım.
Kök Çakra yogası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…