Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Ben de bugün toplamda iki mil leslie ve yarim saat yürüyüs yaptim.

ARKADASLAR YARDIMCI OLURMUSUNZ ÖZELLİKLE BEL VE GÖBEK İÇİN LEİSLE DE AHNGİSİNİ YAPMALIYIM ?

ARKADASLAR YARDIMCI OLURMUSUNZ ÖZELLİKLE BEL VE GÖBEK İÇİN LEİSLE DE AHNGİSİNİ YAPMALIYIM ?
Cnm sen ust vucut sormustun simdi bel gobek soruyorsun. Kilo vermen mi gerekiyor koruyup sekillenmen mi? Vucut yaglarindan kurtulmak icin hangi video oldugu farketmez en az 3 mil yapmalisin haftada 4_6 gun arasi. O arada bel ve karnindaki yaglar da gidecek.

canım sağol cevap için benim sorunum asıl olarak göbek ve arkada sırtımızda kanat kısımları var ya orası. bir de 3 mile derken ben çözemedim sanırım daha leisle yi :((

canım sağol cevap için benim sorunum asıl olarak göbek ve arkada sırtımızda kanat kısımları var ya orası. bir de 3 mile derken ben çözemedim sanırım daha leisle yi :((
3mile 45 dk suruyor, 1 olan 15 dk o kadar suede vucut ancak isinir yag filan yakamazsin.

Sabah 1 saat yüründü, cocuklarla pazar keyfi yapildi, haftaya yapilacaklar planlandi listeler hazirlanip birkac ön hazirlik yapildi, baktim hala enerjim var 3 mil radio remix yaptim. Aksama biraz da kitap okuyup italyanca calistim mi bu haftayi mutlu mesut kapatirim.

2 saat yürüdüm bugün. Havalar iyice güzelleşsin sabah evdeki sporun üstüne akşam da açık havada yürüyüşe başlayacağım.

Ooo ben de foruma ugrayamadim diye üzülmüstüm hayirdir kizlar herkes nerelerde? Ben bugün sabah 7den 17 ye kadar temizlik yaptim canim cikti. Bacak videolarimi yapacaktim ama hic halim kalmadi.

Selam kizlar. Bu sabah bölgeselimi atlamayayim dedim ve the look good naked barre, inner thigh gap, barre abs pop sugar ve günese selamimi yaptim. Artik devamli yaptigim videolari iyice sinirladim. Bir süre böyle gidecegim herhalde yogunluk yine lesliede ve yürüyüste olarak. Bazen soruluyor benim hangi videolari yaptigim yazayim ama sunu da ekleyeyim ben kendi ihtiyacima göre programimi hazirlayip yapiyorum, herkes kendi ihtiyacina ve kondisyonuna göre hazirlasin lütfen. Ben son aylarda leslie ve disarda yürüyüs ana sporum olmak üzere, leslieden firm, the look good baked barre, inner thigh gap clarity, barre abs pop sugar yapiyorum. Tabii yoga ve esneme hareketlerimi atlamiyorum. Bu programdan memnun kaldim ic bacagim gittikce toparlanip sikilasiyor ve genel olarak bacakalrim daha ince ve kaslar hissedilir durumda. Biraz daha yag yakarsam tas olacagim tas...
Simdi kahvalti, temizligin geri kalani, italyanca, calistim mi ögleni ederim. Sonra cocuklar okuldan gelir onlarin yemegi isi gücü derken aksam olur. Vakit kalirsa araya bir de yürüyüs sikistirir, kitabimi okur yatarim.

kızlar merhaba biliyorum uzun zamandır uğrayamadım ama spor aksamadı hergün yapıldı şu sıralar oğlumun okulla ilgili toplantıları ve ayrıca eşimin ailesi ümreden geldi falan derken pek vakit bulup yazamadım
pazartesi
leslie 1 mil ısınma (kırmızı)
brazil butt bum bum
leslie 30 days burn
göğüs

salı
leslie 1 mil ısınma (sarı )
brazil butt high & thigt
leslie the big burn invertals walk
barre abs

bu arada kızlar güzel gelişmeler oldu basenden 2 cm,alt karından 3 cm gitmiş program bitince resimleri sizinle paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…