Selam kizlar. Bu sabah bölgeselimi atlamayayim dedim ve the look good naked barre, inner thigh gap, barre abs pop sugar ve günese selamimi yaptim. Artik devamli yaptigim videolari iyice sinirladim. Bir süre böyle gidecegim herhalde yogunluk yine lesliede ve yürüyüste olarak. Bazen soruluyor benim hangi videolari yaptigim yazayim ama sunu da ekleyeyim ben kendi ihtiyacima göre programimi hazirlayip yapiyorum, herkes kendi ihtiyacina ve kondisyonuna göre hazirlasin lütfen. Ben son aylarda leslie ve disarda yürüyüs ana sporum olmak üzere, leslieden firm, the look good baked barre, inner thigh gap clarity, barre abs pop sugar yapiyorum. Tabii yoga ve esneme hareketlerimi atlamiyorum. Bu programdan memnun kaldim ic bacagim gittikce toparlanip sikilasiyor ve genel olarak bacakalrim daha ince ve kaslar hissedilir durumda. Biraz daha yag yakarsam tas olacagim tas...
Simdi kahvalti, temizligin geri kalani, italyanca, calistim mi ögleni ederim. Sonra cocuklar okuldan gelir onlarin yemegi isi gücü derken aksam olur. Vakit kalirsa araya bir de yürüyüs sikistirir, kitabimi okur yatarim.