Baktım ama göremedim hamile bayan zaten hepsini sırayla yapıyorum tempolu olanlar Hariç orta tempolu olanlarda kendi durumuma modifiye ediyorumTebrik ederim. Leslienin videolarindaki hamileleri gordun mu. Super olanlatdaydi sanirim.
Derya nefes egzersizleri Ayşe Tolganın kilerde önceki eklediklerin ayni mi hareket olarak Türkçe olduğu için onu yapayım diyorum doğum sonrasıSpora basladiginda vucudundaki degisimi
Sen 4 haftada
Cevren 8 haftada
Butun dunya 12 haftada gorur.
Ayse tolgadan alintidir.
Yeni baslayanlar kendinize yeterince zaman taniyin...
Bi bakayım canımEn son eklrmistim 10dk pop sugardan olan cnm
Hayir canim ayni degil turkce de olsun diye ekledim ama ingilizceler tamamen karin icin.Derya nefes egzersizleri Ayşe Tolganın kilerde önceki eklediklerin ayni mi hareket olarak Türkçe olduğu için onu yapayım diyorum doğum sonrası
Once kardio sonra pilates yaoabilirsin canim uygun asil mantik su kilo vermek istiyorsan once enerjin yerindeyken karduonz yapacaksin yok belli bir yeri calistiracaksan ya da sadece sikilasacaksan , isinma, bolgesel, kardio yapabilirsin.DErya abla merhaba bir sorum olacak sana. Önce kardiyo sonra pilates mantığı doğru dimi ?
Yağ yakmak amacıyla kardiyo leslie trambolin vs sonra sıkılasmak için pilates..
Bi yazı okudum yağlar takılmadan yani fazla kilo verilmeden pilates yogayapılırsa yağlarla beraber sıkılasma oluyor diye.
Senin yorumun ?
aynı soruyoru ben sordum daha önce fazla kilon varsa önce onları vermek lazım ama bölgesel olarak göğüs çalışıılmalı kilo vermeye başlayınca çünkü sarkmalar olabiliyormuş...ideal kiloya yaklaştıkça diyelim 5-6 kilo kaldı o zaman periyodik olarak bölgesel çalışmalar da eklenmeliymiş...DErya abla merhaba bir sorum olacak sana. Önce kardiyo sonra pilates mantığı doğru dimi ?
Yağ yakmak amacıyla kardiyo leslie trambolin vs sonra sıkılasmak için pilates..
Bi yazı okudum yağlar takılmadan yani fazla kilo verilmeden pilates yogayapılırsa yağlarla beraber sıkılasma oluyor diye.
Senin yorumun ?
Canim direk benim adima gelen sorulara ben cevap verebilir miyim izin verirsen?aynı soruyoru ben sordum daha önce fazla kilon varsa önce onları vermek lazım ama bölgesel olarak göğüs çalışıılmalı kilo vermeye başlayınca çünkü sarkmalar olabiliyormuş...ideal kiloya yaklaştıkça diyelim 5-6 kilo kaldı o zaman periyodik olarak bölgesel çalışmalar da eklenmeliymiş...
tabii ki hiç sıkıntı değil ben de zaten senin cevabını söylemiştim senin söylediğini de belirttim bu kadar alınacağını düşünmedim pardonCanim direk benim adima gelen sorulara ben cevap verebilir miyim izin verirsen?
Alinacak bir sey yok. Kendi cevabimi kendim verebilirim. Ortaya sorulmak istense derya diye sorulmazdi.tabii ki hiç sıkıntı değil ben de zaten senin cevabını söylemiştim senin söylediğini de belirttim bu kadar alınacağını düşünmedim pardon
Iki kilo kala sorun olmaz canim sen devam et bildigin gibi.tamamcok tesekkurler benim 2 kilo falan fazlam kaldı 6 kilo verdiğimden kilo vermem yavasladı.kardiyoya devam ediyorum.pilatese baslıyacagım umay villa bölgesel incelme dvd sine ama bi danısyaım dedim sizlere tesekkurler :)