Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Tebrik ederim. Leslienin videolarindaki hamileleri gordun mu. Super olanlatdaydi sanirim.
Baktım ama göremedim hamile bayan zaten hepsini sırayla yapıyorum tempolu olanlar Hariç orta tempolu olanlarda kendi durumuma modifiye ediyorum

Spora basladiginda vucudundaki degisimi
Sen 4 haftada
Cevren 8 haftada
Butun dunya 12 haftada gorur.
Ayse tolgadan alintidir.

Yeni baslayanlar kendinize yeterince zaman taniyin...
Derya nefes egzersizleri Ayşe Tolganın kilerde önceki eklediklerin ayni mi hareket olarak Türkçe olduğu için onu yapayım diyorum doğum sonrası

Derya nefes egzersizleri Ayşe Tolganın kilerde önceki eklediklerin ayni mi hareket olarak Türkçe olduğu için onu yapayım diyorum doğum sonrası
Hayir canim ayni degil turkce de olsun diye ekledim ama ingilizceler tamamen karin icin.

DErya abla merhaba bir sorum olacak sana. Önce kardiyo sonra pilates mantığı doğru dimi ?
Yağ yakmak amacıyla kardiyo leslie trambolin vs sonra sıkılasmak için pilates..

Bi yazı okudum yağlar takılmadan yani fazla kilo verilmeden pilates yogayapılırsa yağlarla beraber sıkılasma oluyor diye.

Senin yorumun ?

merhabalar bugün sabahtan bu yana temizlik yapıyorum çok yoruldum dün de yine koli yaptık akşama doğru halim olursa leslie 3 mile süper videosunu denicem leslienin....videoları karıştırarak yapınca sıkılmıyor insan aslında hareketler %90 aynı ama ortam ve bazı ayrıntılı hareketler olunca sıkılmıyor insan....

Once kardio sonra pilates yaoabilirsin canim uygun asil mantik su kilo vermek istiyorsan once enerjin yerindeyken karduonz yapacaksin yok belli bir yeri calistiracaksan ya da sadece sikilasacaksan , isinma, bolgesel, kardio yapabilirsin.
Sorunun ikinci bolumune gelinceee. Verilecek fazla kilon varsa once kardio ile verip daha sonralari bolgesel calismalari programina eklemen daha dogru olur. Bazi bolumler mesela popo gibi oldugun kiloda sekil alabiliyor sonra tekrardan ugrasman gerekir. Umarim dogru aciklayabilmisimdir.

aynı soruyoru ben sordum daha önce fazla kilon varsa önce onları vermek lazım ama bölgesel olarak göğüs çalışıılmalı kilo vermeye başlayınca çünkü sarkmalar olabiliyormuş...ideal kiloya yaklaştıkça diyelim 5-6 kilo kaldı o zaman periyodik olarak bölgesel çalışmalar da eklenmeliymiş...

Canim direk benim adima gelen sorulara ben cevap verebilir miyim izin verirsen?

tamamcok tesekkurler benim 2 kilo falan fazlam kaldı 6 kilo verdiğimden kilo vermem yavasladı.kardiyoya devam ediyorum.pilatese baslıyacagım umay villa bölgesel incelme dvd sine ama bi danısyaım dedim sizlere tesekkurler :)

tabii ki hiç sıkıntı değil ben de zaten senin cevabını söylemiştim senin söylediğini de belirttim bu kadar alınacağını düşünmedim pardon
Alinacak bir sey yok. Kendi cevabimi kendim verebilirim. Ortaya sorulmak istense derya diye sorulmazdi.

tamamcok tesekkurler benim 2 kilo falan fazlam kaldı 6 kilo verdiğimden kilo vermem yavasladı.kardiyoya devam ediyorum.pilatese baslıyacagım umay villa bölgesel incelme dvd sine ama bi danısyaım dedim sizlere tesekkurler :)
Iki kilo kala sorun olmaz canim sen devam et bildigin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…