Yok ben dogal haliyle yasayabilirim. Bende videodaki gibi kirisik da yok cok sukur. O kafar da mukemmellik hastasi degilim.3 tane sezeryandan sonra zor gerçekten o kadar şey yaptın olmayınca olmuyor kesin çözüm ve son çare estetik...Ebru şalı da iki sezeryan olmuş pilates falan filan diyor ama göbeğini toplattırmış estetik operasyonla
En Güzeli ben de öyle Hatırlıyorum senin ki daha sıkıydı...halinden memnunsan ki bence de çok iyisin sıkıntı yok o haldeYok ben dogal haliyle yasayabilirim. Bende videodaki gibi kirisik da yok cok sukur. O kafar da mukemmellik hastasi degilim.
Ah caniim, gizli ogrencim ortaya cikmis. Yaz yaz ablalarin motive olsun. En istikrarli ogrencim.Artık rapor vermeye başlayacağm bugün 3 mil 50 squat belki yatmadan önce barre çalışmamla bugunlük sporuma son vericem
Neden sikilarak yapiyorsun canim. Zorla yaptigin sporun faydasi da olmaz. Biraz da baska leslie videolarindan yap ya da leslieden biktigin gunlerdr jessica smith yap biraz cesitlendir. Illa 1saat olsun diyorsan 3ya da 2millik leslileri birbiriyle karustirabilirsin.Her ne kadar çok sıkılsam da 4 power mile yaptım bugünde böyle
Ah caniim, gizli ogrencim ortaya cikmis. Yaz yaz ablalarin motive olsun. En istikrarli ogrencim.[/QUOT
Ben istikrarlı isem senin sayede cnm benimle o kadar çok ilgilendin ki çok saollAh caniim, gizli ogrencim ortaya cikmis. Yaz yaz ablalarin motive olsun. En istikrarli ogrencim.
Düzenli yapmıyor ama birazda olsa faydasını gördüYok kendi iraden ve istegin olmasa olmazdi. Annen devam ediyor mu lrslieye.
Canim illa power yapmak zorunda degilsin ki, bir suru leslie var. Kaloriye takilmayin yag yakmak onemli olan onu da her sekilde yakatsin zaten. Ben fast mile olanla ne kadar kilo verdim .Derya abla power beni sıkıyor mesela fast mile i severek yapıyorum diğer leslie videoları da öyle ama neden bilmiyorum power biraz sıkıyor beni ama gene de etkili şekilde yapıyorum
Ben uc yapiyordum ilk zaman diger videolari bilmiyordum. Ama leslie de zaten degistirerek yapin diyo.3 fast mile mi 4 fast mile mi abla?