Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Yok ben dogal haliyle yasayabilirim. Bende videodaki gibi kirisik da yok cok sukur. O kafar da mukemmellik hastasi degilim.

Merhaba, bugünkü sporum;
30 dk. hulahoop
100 squat
50 deadlift
Üst vücut çalışması (öğlen yaptım)
30 barfiks karın egzersizler 3 tane farklı versiyonla 10' ar tane
20 mekik tekeri
10 dk. barre karın (her seferde kasıklarım acıyor)
6 dk. burpees

Artık rapor vermeye başlayacağm bugün 3 mil 50 squat belki yatmadan önce barre çalışmamla bugunlük sporuma son vericem
Ah caniim, gizli ogrencim ortaya cikmis. Yaz yaz ablalarin motive olsun. En istikrarli ogrencim.

Her ne kadar çok sıkılsam da 4 power mile yaptım bugünde böyle
Neden sikilarak yapiyorsun canim. Zorla yaptigin sporun faydasi da olmaz. Biraz da baska leslie videolarindan yap ya da leslieden biktigin gunlerdr jessica smith yap biraz cesitlendir. Illa 1saat olsun diyorsan 3ya da 2millik leslileri birbiriyle karustirabilirsin.

Yok kendi iraden ve istegin olmasa olmazdi. Annen devam ediyor mu lrslieye.

Derya abla power beni sıkıyor mesela fast mile i severek yapıyorum diğer leslie videoları da öyle ama neden bilmiyorum power biraz sıkıyor beni ama gene de etkili şekilde yapıyorum

Derya abla power beni sıkıyor mesela fast mile i severek yapıyorum diğer leslie videoları da öyle ama neden bilmiyorum power biraz sıkıyor beni ama gene de etkili şekilde yapıyorum
Canim illa power yapmak zorunda degilsin ki, bir suru leslie var. Kaloriye takilmayin yag yakmak onemli olan onu da her sekilde yakatsin zaten. Ben fast mile olanla ne kadar kilo verdim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…