Sağlıklı ve Fit Bir Beden İçin Spor (Leslie ve açık havada yürüyüş)

Merhabalar. Bugün sabah işim vardı yaklaşık 5 km yürüdüm. Akşama da jessica smith flat abs yapmayı planlıyorum.
Ve akşam planımı gerçekleştirdim. Flat abs videosunda karnım iyi acıdı bugün . Hem kardio hem de karın olduğu için sevdim ben. Umarım adı gibi dümdüz olur karnım☺

Gunaydin kizlar. Bugun bana spor yok bir iki gun ara veriyorum. Ilk firsatta leslienin su iki millik hiit olani deneyecegim.

Bugün yememem gereken her şeyi yedim ve spora yapmadım çok mutsuz hissediyprum ama yarın kardiyo bacak ve karın barre yapıp toparlamaya çalışcam bakalım

Gunaydin kizlar... Dun bos gunundu ama dayanamayip 100kadar squat cesitlerinden ve kisa bir karin pilates yaptim. Bugun disci randevum var cok stresliyim hic sevmem.

Suratim sis eve geldim. Bugunluk iki dolguYla kurtuldum daha bir miktar tadilat var. Sabah gunese selam ve tibet yaptim. Bugun baska spor yok. .. Sanirim... Yani...???

Arkadaslar görsel paylasmiyoruz burada ama size kisa bir motivasyon videosu paylasmak istiyorum. Dünyaca ünlü model Cindy Crawford un fotosop suz hali. Ben aa nasil olur demedim acickasi icim rahatladi. Dogal olan tamamen kusursuz olmuyor. Kendimizi oldugumuz gibi sevip elimizdekini en iyi hale getirmeye calisalim.

Bu görüntüdeki kadar olan karnimi düzlestirmek icin ne kadar ugrastigimi düsünüyürum da...

Bu görüntüdeki kadar olan karnimi düzlestirmek icin ne kadar ugrastigimi düsünüyürum da...
3 tane sezeryandan sonra zor gerçekten o kadar şey yaptın olmayınca olmuyor kesin çözüm ve son çare estetik...Ebru şalı da iki sezeryan olmuş pilates falan filan diyor ama göbeğini toplattırmış estetik operasyonla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…