Ve akşam planımı gerçekleştirdim. Flat abs videosunda karnım iyi acıdı bugün . Hem kardio hem de karın olduğu için sevdim ben. Umarım adı gibi dümdüz olur karnım☺Merhabalar. Bugün sabah işim vardı yaklaşık 5 km yürüdüm. Akşama da jessica smith flat abs yapmayı planlıyorum.
Power canim en hizlisi .4 fast mile ve 4 power mile kaçar kalori yaktırıyor acaba hangisi fazla?
Kaç kalori yaktırıyor peki derya abla?Power canim en hizlisi .
Canim kiloya gore degisir. Ben 58 kg ile 400 civari yakiyorum, agirliklarla 430_450 olabiliyor.Kaç kalori yaktırıyor peki derya abla?
ikisine yapmış biri olarak şunu söyleyeyim kalori olarak aynı hemen hemen üçbeş aynı ama farklı bölgelere etki ediyor fast bacaklarımda ,power ise belde ve karından verdirdi.4 fast mile ve 4 power mile kaçar kalori yaktırıyor acaba hangisi fazla?
Her gün bir fast bir power olarak devam edicem bundan sonra böyle daa iyi :)ikisine yapmış biri olarak şunu söyleyeyim kalori olarak aynı hemen hemen üçbeş aynı ama farklı bölgelere etki ediyor fast bacaklarımda ,power ise belde ve karından verdirdi.
Geçmiş olsun şimdiden.Gunaydin kizlar... Dun bos gunundu ama dayanamayip 100kadar squat cesitlerinden ve kisa bir karin pilates yaptim. Bugun disci randevum var cok stresliyim hic sevmem.
Bu görüntüdeki kadar olan karnimi düzlestirmek icin ne kadar ugrastigimi düsünüyürum da...Arkadaslar görsel paylasmiyoruz burada ama size kisa bir motivasyon videosu paylasmak istiyorum. Dünyaca ünlü model Cindy Crawford un fotosop suz hali. Ben aa nasil olur demedim acickasi icim rahatladi. Dogal olan tamamen kusursuz olmuyor. Kendimizi oldugumuz gibi sevip elimizdekini en iyi hale getirmeye calisalim.
3 tane sezeryandan sonra zor gerçekten o kadar şey yaptın olmayınca olmuyor kesin çözüm ve son çare estetik...Ebru şalı da iki sezeryan olmuş pilates falan filan diyor ama göbeğini toplattırmış estetik operasyonlaBu görüntüdeki kadar olan karnimi düzlestirmek icin ne kadar ugrastigimi düsünüyürum da...