Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sağlıklı Saç Böyle olur

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
girerken bele kadar uzun bir sacla karsilasacagimi dusunmustum :))

Söz konusu kadın (Cheryl Burke) para vermiş bence konuyu açan arkadaşa reklamını yapması için kaydirigubbakcemile3

Neden kızmışsınız anlamadım ki.
Arkadaş o bayanın saçlarını beğenmiş de koymuş demek ki beğenmediyseniz beğenmediniz.Hatta ben bile beğenmedim.Ama taşlamanıza gerek yok kia.s.
Ayrıca kısa saçın bakımında ne var diyen arkadaşlara da siz öyle sanın diyorum.Kısa saça şekil verebilmek çok zor bir iş ne düzleştirebilirsiniz ne de kıvırcık yapabilirsiniz jölelemekle iş bitmiyor.:olmaz:

buraya öznel konular açılmamalı bence böyle saçma.ne kadar lüzumsuz olduğunun farkında değil misiniz.1 tanecik resim koymuş bakın ne kadar da parlak demiş ki parlak olsa gam yemicem.

ya kısa saçın ne bakımı olacak yaaaa uzun saça baksın o kadında göreyim ben onu ;)

Uzun saçta kullandım, kısa da. Emin olun kısa saçın bakımı daha zor.Şekil vermek çok daha zor.

bende fön çektirip binbir çeşit pahalı ürün sürüp kameralar karşısına çıksam benim saçımda en sağlıklı saç olur peehhh....
ben birde banyodan çıkınca fönle kuruttuğu anda göreyim o saçları...
bakalım parmağı elektirik prizinde kalmış gibi durmuyormu...

heralde en az30 işlem yapılmış bi saça göre sağlıklı demek istedin :D
biraz abartttım sanırım neyse ben hiç bgnmedim ve mat görünyr

bakimli sac diyince insanin aklina direkt uzun ve dolgun saclar geliyor..
bakimli degil yipranmis görünüyor aksine..
ben parlaklikta göremedim :umursamaz:

tatlım osacta bi yıgın krem fön vs var.asıl saglıklı sac fönsüz ve işlemsiz güsel oln sactr bence.saclarımısın resmini cekipte koyalım die bi topik var.inan bana o kadar güsel saclı kıslarımıs var ki.bunun saclarına on basar derim ben.

bende beğenmeyenlerdenim malesef.kesimi güzel olabilir ama 'sağlıklı saç böyle olur' dendiğinde çok daha farklı, göz alıcı bir saçla karşılaşmayı bekliyor insan.

bence sağlıklı saç böyle olur

sac.jpg

sac1.jpg

healthy-hair.jpg

SacBakimiYontemleri_UzunSacModelleri3.jpg

ashlee-simpson-clive-davis-pre-grammy-party-2008.jpg

Son düzenleme:
Back