• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sağlıklı Saç Böyle olur

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tebesir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
90
0
0
48
İzmir
cevapnedir-17024.jpg

Cheryl Burke Saçlarına bakarsınız parlaklığı görebilirsiniz

bencede güzel deil zaten kısa saçı sevmem ama çok güzel kısa saç modelleri de var fakat bu onlardan deil:)

parlaklık fotograftan dolayı yanıltıyor bence..bilidigimiz ışık vurmuş işte..kaydirigubbakcemile3

sağlıklı saç eğilde
güzel kesimli saç diyelim biz buna
çünkü öyle uzun değil saç.....ona bakmak kolaydır herhalde

cidden artı salt parlaklık veren spreyler var doğal hali de böyle mi bakalım kısa saça bakmanın nesi var ki
:dilcikar:

Bende bi haz la girdim dedim nasılmış sağlıklı saç diye :) benim saçlarım bu kadar kısa olsa her gün bakım yaparım. uzun saça yapılan bakım önemlidir . ılginç :D

kafamçokkarıştı:olmaz:bumu saglili sac ya hem fotografta parlaklik mi gorunurmus hic tipim degil boyle bir sac

ya merak edip giriyoruz dalga mı geçiyosunuz insanlarla anlamıyorum ben ayıp ama

ne alaka. beğendiğin ünlünün fotoğrafını koydun sanırım. sanki yılın en bakımlı saça sahip kadını mı seçildi? kıyaslasan benim saçım daha bakımlıdır onunkinden. neden böyle bir başlık açma gereği duydunuz. ben de sağlıklı saçın sahip olması gereken özellikler madde madde yazacak falan sandım. çok gereksiz bir başlık olmuş bence. ben de buraya yüzlerce resim koyabilirim...

ne iş yapıyo bu teyze. tipini heç beğenmedim

Back