Saç Rengi ve Saç Boyama sağlıklı renk değişikliği istiyorumm ???

destici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
186
0
46
Bursa
saçlarımı hiç boyatmadım 2 kere kına yaptım az çok renk değişti hoşumada gitti şuan sadece uçlarında kaldı acaba yeniden mi yapsam yada sağlıklı saça zarar vermeyen boya önerir misiniz ?? :97:

loreal casting amonyaksız parlatıcı bir boya. natural colors organic da amonyaksız bitkisel boya. ikisini de kullandım memnun kaldım. ikisinde de güzel renkler var. ama özellikle natural colors organiği tavsiye ederim daha iyi renk değişikliği sağlıyor çünkü.

arkadaşım saç rengin ne yapısı nasıl? ten rengin ne? kına uçlarda kalmışsın nereye kadar kına var??

bir de amonyaksız boya falan tavsiye etmem ben onlar da ya hiç değişiklik yapmıyo, ya akıyo ya da içinde açacak başka zararlı madde var..

yaşın çok ufaksa boya için bekleyebilirsin çekincelerin varsa

ama abatmadıktan sonra boya saçına çok zarar vermez aksine güzelleştirir doğru seçimler..

sana tavsiyem ilk boyatacağın rengi doğru seç..
çünkü bi daha boyadığında sonuç alman o kadar kolay olmaz cnm..

ben bu dediğim boyaları kullandım ve tecrübeme dayanarak size kullanabilirsiniz diyorum. amonyaklı boyalardan da kullandım ama hangi marka olursa olsun saçıma zarar verdi ve şu an saçımda dolaşma var çözemiyorum kremlesem de...bitkisel boyaların en büyük avantajı saçı beslemesi...ve gayet güzel renk değişikliği de sağlıyor özellikle natural colors. benim kendi saç rengim 4 tonlarında kahve, 8 tonlarındaki kızıl bakır ve bal köpüğü kullandım ve renk tuttu...akmadı da...o nedenle memnun kaldım. castingi de merak ettim amonyaksız olduğu için ve kullandım ama diplerimi değiştirmedi sadece açık renkli yerleri değiştirdi biraz. siz bilirsiniz tabi yine de. amonyaksız bir boya denerseniz ilk tecrübe için, beğenmezseniz daha kolay rengi değiştrebiliyorsunuz ama amonyaklı boyalar çok kalıcı...biraz zor oluyor

en az veren bitkisel boyalardr ki onda bile belli kayplar yasanır dıye dusunuyorum .. birde loreal we garnier dıger kımyasallara gore dha az yıpratıo bnce..

saç rengim koyu kestane. esmerim. boyu uzun omuzlarımdan bi karış aşağıda o bir karışlık yerde 4 parmak kadar kınalar var.yaşım 18. aslında çok farklı bişey istemiyorum en az zararla biraz daha açık kahve tonları falan olsun istiyorum ama burdaki boyatmadan sonraki pişmanlıkları okuyunca çok kararsız kaldım :18:

evet amonyaksızlardan kullanabilirsin çünkü onlar saçı neredeyse hiç değiştirmiyor sadece vicdan havalandırması yapıyor

evet amonyaksızlardan kullanabilirsin çünkü onlar saçı neredeyse hiç değiştirmiyor sadece vicdan havalandırması yapıyor

ama canım koyu boyalı saçın üzerine boyanırsa mümkün değil zaten bir boyanın tutması. arkadaşın saç rengi doğal olduğu için istediği sonucu alır. ben o şekilde kızıl bakır ve bal köpüğü boyadım ve bende tuttu. ha çok açık renk isterse natural colorsın açıcısı da var, önce onu kullanır. o da bitkisel olduğu için kolestonun lorealin açıcıları gibi zarar vermez saça.

ben hiç boyamadığım için hiç bir bilgim yok :S halada karar veremedim birazda korkuyorum sonradan saç tipimde bozulursa en iyisi biraz daha beklemek sanırım :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…