Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım saç rengin ne yapısı nasıl? ten rengin ne? kına uçlarda kalmışsın nereye kadar kına var??saçlarımı hiç boyatmadım 2 kere kına yaptım az çok renk değişti hoşumada gitti şuan sadece uçlarında kaldı acaba yeniden mi yapsam yada sağlıklı saça zarar vermeyen boya önerir misiniz ?? :97:
arkadaşım saç rengin ne yapısı nasıl? ten rengin ne? kına uçlarda kalmışsın nereye kadar kına var??
bir de amonyaksız boya falan tavsiye etmem ben onlar da ya hiç değişiklik yapmıyo, ya akıyo ya da içinde açacak başka zararlı madde var..
yaşın çok ufaksa boya için bekleyebilirsin çekincelerin varsa
ama abatmadıktan sonra boya saçına çok zarar vermez aksine güzelleştirir doğru seçimler..
sana tavsiyem ilk boyatacağın rengi doğru seç..
çünkü bi daha boyadığında sonuç alman o kadar kolay olmaz cnm..
loreal casting amonyaksız parlatıcı bir boya. natural colors organic da amonyaksız bitkisel boya. ikisini de kullandım memnun kaldım. ikisinde de güzel renkler var. ama özellikle natural colors organiği tavsiye ederim daha iyi renk değişikliği sağlıyor çünkü.
Eki Görüntüle 194850 Eki Görüntüle 194848 Eki Görüntüle 194849
evet amonyaksızlardan kullanabilirsin çünkü onlar saçı neredeyse hiç değiştirmiyor sadece vicdan havalandırması yapıyor