de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 4 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lWery #21 Her iki markayı da daha önce hiç duymamıştım :S
deryacaglar Sensiz Asla! Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2013 279 12 18 Erzurum 8 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lWery #22 lili88 .!.: en güzeli kotex gece kullanıyorum. hiç tahriş falan yapmıyor.. arada bimdeki scarlet alıyorum o da gayet iyi ikisinden başkasını kullanmıyorum orkid alerji yapıyor Genişletmek için tıkla... Bende kotex kullanıyorum, ondan önce orkid kullanıyodum ikinci günden sonra artık tahriş yapıyordu, kaşındırıyordu, kotex'te hiç o sorunu yaşamadım :)
lili88 .!.: en güzeli kotex gece kullanıyorum. hiç tahriş falan yapmıyor.. arada bimdeki scarlet alıyorum o da gayet iyi ikisinden başkasını kullanmıyorum orkid alerji yapıyor Genişletmek için tıkla... Bende kotex kullanıyorum, ondan önce orkid kullanıyodum ikinci günden sonra artık tahriş yapıyordu, kaşındırıyordu, kotex'te hiç o sorunu yaşamadım :)
lWery Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 108 3 118 35 5 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lWery #23 _Sultan .!.: caım yeni gördüm konuyu ne yaptın bulabildinmi anion marka ped Genişletmek için tıkla... Kendim satmaya başladım
_Sultan .!.: caım yeni gördüm konuyu ne yaptın bulabildinmi anion marka ped Genişletmek için tıkla... Kendim satmaya başladım
lWery Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2012 108 3 118 35 5 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi lWery #24 deryacaglar .!.: Bende kotex kullanıyorum, ondan önce orkid kullanıyodum ikinci günden sonra artık tahriş yapıyordu, kaşındırıyordu, kotex'te hiç o sorunu yaşamadım :) Genişletmek için tıkla... bende molped kullanıyordum kotex e geçtim bir süre sıkıntı çekmedim sonra yine sıkıntılar başladı şimdi anion kullanıyorum problem yok
deryacaglar .!.: Bende kotex kullanıyorum, ondan önce orkid kullanıyodum ikinci günden sonra artık tahriş yapıyordu, kaşındırıyordu, kotex'te hiç o sorunu yaşamadım :) Genişletmek için tıkla... bende molped kullanıyordum kotex e geçtim bir süre sıkıntı çekmedim sonra yine sıkıntılar başladı şimdi anion kullanıyorum problem yok