Kim ne derse desin en sağlıklısı anneanne yöntemi. Yok mu eski bir tişörtün bir atletin. Onları kaynat ütüle ve minik minik kes sonra da onları pamuklu bir bohçanın içine koy. Al kullan at. Hem de %100 nefes alıyor. Alerji derdi de yok.
Eğer deterjana alerjin varsa arap sabunuyla beyaz hacı şakir sabunuyla yıka sonra kaynat.
Tatlım gene pamuklu yıkanmış ve ütülenmiş bir mendile sarıp bağlayacaksın. İpek mendil de olabilir. :)
Zaten sana iki tane yeter diye düşünüyorum ikiden fazla ped kullanıyorsan akıntın fazla demektir doktora gitsen iyi olur.
Kızlar merhabalar,
Burada birinin yazısında görerek aşırı akıntı,kaşıntı ve kasılma şikayetleriyle pendik bölge hastanesine doğan beye gittim çokta memnun kaldım çok iyi ilgileniyor ve diğer doktorlara soramadığım çoğu şeyleri sordum kafamdaki herşeye açıklık getirdi. Fazlasıyla hassas ve alerjik bünyem var o yüzden marketlerde satılan pedleri kesinlikle kullanmamam gerektiğini ve dış genital bölge temizleyicilerin hepsini kullanmamam gerektiğini söyledi daha önce aldığım bütün markadaları diskalifiye ettim :) cumlaude lab tavsiye etti tavsiye ettiği bütün hastalarının da çok memnun kaldığını söyledi bugün aldım ilk kullanımda bile farkettiriyor. Ped olarakta internette baktım biraz Anion markasını buldum daha öncede birisi tester olarak vermişti memnun kalmıştım aranızda kullanan var mı varsa nereden nasıl temin ediyor bilgi verebilir mi lütfen.
Şimdiden teşekkürü borç bilirim
Anion ped bence yüzylın buluşu arkadaşlar,burada kesinlikle anlatılacak gibi değil,bir kere kullanan bir daha asla başka ped kullanmayacağına adım kadar eminim.Adet döneminde yaşanılan problem olarak ne varsa tamamına son veren mükemmel ötesi bir ürün kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum,bulamayanlar bana ulaşırsa yardımcı olmaya çalışırım.
Anion ped isteyenlere yardımcı olabilirim,bana ulaşın.
Anion ped isteyenlere yardımcı olabilirim,bana ulaşın.
anion ped isteyenlere yardımcı olabilirim,bana ulaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?