bu arada umarım hamilelik iyi gidiyordur.ne kadar oldu şimdi :)
meraba canım.nasılsın.evlenmisin ve şimdi hamilesin öylemi.çok sevindim canım.hayırlı olsun.bende hamieyim oluşum olcak inşallah.senin belli mi?bende yazayım sana ne yediklerimi.sabah mutlaka haşlanmış yumurta,ceviz,badem.yoğurt ve peynir çok yemediğim için günlük yarım lt süt.ve haftada iki defa balık.bol sebze ve meyve.en önemlileri bunlar canım...
bebiş için yiyeceği artık canım ne yapalım.benim öyleydi.ilk aylarım hastanelerde geçti kolumda serumlar kusuyordum.sudan bile tiksiniyordum berbattım.şimdi az kaldı aralıkta doğumum.hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. sorun olursa sorabilirsin canım.:)
evet ..merhaba meltem:)bnmkisi daha 6 haftalık..senin adınada cok sevindim cünkü cok istiyordun cocogu hadi hayırlısı:)seninkisi ne kadarlık?
seninkisi daha çok yeniymiş canım.benim şuan 6. ay bitti.ocak sonu doğum inşallah.sende güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah canımm...
[
seninkisi daha çok yeniymiş canım.benim şuan 6. ay bitti.ocak sonu doğum inşallah.sende güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah canımm...
TUBİCİKİM KARNIN ACIKTI DIMI BU KADAR YEMEK MUHABBETINE..=)
yumurta balık cevız ozellıkle yemelıyız. sebze baklagıller..
doktorum ozellıkle dondurulmus gıdalrdan uzak dur dedı bana