saglıklı hamilelik için neler yemeliyiz?tavsiyelerimizi paylasalım

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.706
36
kıslar bugün dikkat ettimde yemek yiyorum ama ne yiyorum.hangi yemegin bebegime daha cok faydası oluyor?onun gelişimi için neler yemeliyim?varsa tavsiyeleriniz tüm hamişler için buyrun burda paylasalım..:1hug:

canım ben yediklerimi yazayım sana.ben günde en az 1 tane haşlanmış yumurta, enaz 1 tane muz, ceviz, fındık , süt ,haftada iki et-balık , ben bunları kesin yiyorum.brokloli, semizotu özellikle yiyorum.meyve bol yiyorum.pekmez yiyorum günde bir iki kaşık.ben bunlara dikkat ediyorum.ekmek az yiyorum.

bu arada umarım hamilelik iyi gidiyordur.ne kadar oldu şimdi :)

bu arada umarım hamilelik iyi gidiyordur.ne kadar oldu şimdi :)

ayy vallahi senin o yediklerinle heralde 3 gün kossam yine yorulmamsırnaşık şey

6 haftalık oldu canım..hamileligim biraz agır geciyor ama olsun..yiyeceklerde pek bilgim olmadıgı için hamişlerden ögrenelim dedim hangi yiyecekler bebegin gelişimi için daha iyi diye..

meraba canım.nasılsın.evlenmisin ve şimdi hamilesin öylemi.çok sevindim canım.hayırlı olsun.bende hamieyim oluşum olcak inşallah.senin belli mi?bende yazayım sana ne yediklerimi.sabah mutlaka haşlanmış yumurta,ceviz,badem.yoğurt ve peynir çok yemediğim için günlük yarım lt süt.ve haftada iki defa balık.bol sebze ve meyve.en önemlileri bunlar canım...

bebiş için yiyeceği artık canım ne yapalım.benim öyleydi.ilk aylarım hastanelerde geçti kolumda serumlar kusuyordum.sudan bile tiksiniyordum berbattım.şimdi az kaldı aralıkta doğumum.hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. sorun olursa sorabilirsin canım.:)

evet ..merhaba meltem:)bnmkisi daha 6 haftalık..senin adınada cok sevindim cünkü cok istiyordun cocogu hadi hayırlısı:)seninkisi ne kadarlık?

ayy azıcık kalmısss cok sevindim:Saruboceq:
bnmde su 1 haftadır hastanelerde geciyor..3gündür üst üste kiloluk serumlar yedim..sandımki ölüyorum yaneyse bugün iyyim cok şükür..
daha yeni dikkat etmeye basladım yemegime.sanırım su 1 haftadır anladım hamile oldugumu:)

tamam zaten sorum olursa ilk senin profiline cayımı da alıp gelecegim:jeyyar:sırnaşık şey

[

seninkisi daha çok yeniymiş canım.benim şuan 6. ay bitti.ocak sonu doğum inşallah.sende güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah canımm...

öylemi baya olmuss oh oh..zor zamanları atlatmısınn..cok güzel..allahım hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..

TUBıCıKıM KARNIN ACIKTI DIMI BU KADAR YEMEK MUHABBETINE..=)

yumurta balık cevız ozellıkle yemelıyız. sebze baklagıller..

doktorum ozellıkle dondurulmus gıdalrdan uzak dur dedı bana

TUBİCİKİM KARNIN ACIKTI DIMI BU KADAR YEMEK MUHABBETINE..=)

yumurta balık cevız ozellıkle yemelıyız. sebze baklagıller..

doktorum ozellıkle dondurulmus gıdalrdan uzak dur dedı bana

he valla:1rolleyes:

bnm dolapta dogranmıs papatesler var öyle dondurulmmus olarak..neyse uzak dururz artık
tamam canım tavsiyelerin için saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…