Sağlıklı bir vücut gebelik şansı artırır birde düşük riski azaltır mı?

nejlasonmez

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
48
Sadece doktorun söyledi şeyleri üzerine merak ettim için sordum
Testlerinin hepsi gayet iyi temiz diyor kadın doktoru rahimde de sorun yok diyor ama diyor beslenmene dikkat et Spor yapıyor musun? dedi ben de hayır dedim
O zaman yürüyüşü yap dedi
Adet gecikmesi var diye adet söktürücü verdi acaba benim kilom da fazla olduğu için mi kadın Yumurta tembelliği dedi inostrol ilacı içi dedi üç ay boyunca 6 ay içinde hamile kalmazsan sen de eşinde test yapacağız dedi
Benim kilom 67 boyum 158
İlk evliğimizde ilk aylarında iki defa kimyasal gebelik yaşadım
Acaba şimdi değil sonra zamanla hamile kalabilir miyim acaba yani hiç hamile kalamam diye bir şey yok?

Akrabamiz benden kısa ben 160 oda vardır sizin boylarda kilosu 120 belki fazla 3 çocuğu var daha o kadar varki gördüğüm kilo ile olduğunu ben tahmin etmiyorum başka önemli sebepler vardır baktirilmasi lazım

Kilolu hamile olanlar var maksat hareket yani yürüyüş yumurtalara kan akışı yapıyormuş ve rahmede bilmiyorum doğru mudur açıklamaları bu yüzden kilolu olan eğer hareketliyse evin içinde ondan kalabiliyormuş ya da doğurabiliyormuş ama çok zayıf olan hareketsizse olamıyormuş yumurtalar rahim canlanması lazımmış

Nejla hanım garip sorularınız var. Sağlıklı yaşam tarzı hücresel sağlığı da etkiler. Yumurta ve sperm de hücredir, bir araya gelip bebeği oluşturmaya çalışırlar. Dolayısı ile kadın da erkek de sağlığını iyileştirirek bu şansı artırabilir, ancak garanti bir şey yok sonuçta. Sağlıklı görmediğiniz insanların da kaliteli yumurtası, kaliteli spermi olup denk gelmiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…