Sağlıklı bir hayat için yapabileceklerimiz

Savsancik

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
390
273
23
26
Evet her şeye dikkat etmeye çalışıyorum yapabildiğim kadarını yapıyorum belki bilmediğimiz şeyler vardır gelin paylaşalım meselaa televizyonu az izliyorum ki televizyon olumsuzluk üzerine kurulmuştur daha çok dram üzüntü kavga vb. İçeren olaylarla dolu başka radyasyon yayan pek çok alet var fön makinesi de yayıyormuş ve çok uzun süreli kullanmamalı kafamıza yakın tutmamalıymışız . Hani bazen kuaförden çıkınca başımız dönüyor ya o radyasyondan kaynaklıymış duyunca vov demiştim Zaten çok elektrik de yiyormuş hızlıca saçımın diplerini kurutup kapatıyorum . Bilgisayarda çok durunca yine radyasyondan başım ağrıyor midem bulanıyor etrafına kaktüsleri doldurdum şimdi daha iyiyim bir sorun olmadı Aklıma gelen bunlar siz neler eklemek istersiniz

Evvet ya güzelliğini tertemiz bir cilde sahip kadın vardı ve çok genç sırrının çok su içmek olduğunu söylemişti
Evet sudan oluşuyoruz resmen..
Bol su icmek ve mumkun oldugunca herseyi evde kendimiz yapmak altin kuralimiz

Doğal yaşam en güzeli kavanoz kapağı olarak örtü kullanıyorlar ya böceklenmesin diye hangi bakliyatlara kullanılıyor bambu kapak mı daha sağlıklı yoksa kumaş örtüyle kapatmak mı

Doğal yaşam en güzeli kavanoz kapağı olarak örtü kullanıyorlar ya böceklenmesin diye hangi bakliyatlara kullanılıyor bambu kapak mı daha sağlıklı yoksa kumaş örtüyle kapatmak mı
Bambu iyidir canim kumas denemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…