- 24 Aralık 2024
- 114
- 39
- 13
- 31
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Bence de dikkat etsek bile hiç bir şey organik ilaçsız vs değil ki.. İllaki de pakstli şeyler yiyiliyor. Belki kürler falan işe yarayabilir ama onu bilmiyorumBence bu yumurta ve spermin o ay kaliteli olması için doktorların önerdiği bir durum. Hatta çoğu kişi 3 ay önceden folik asit almaya başlar. Ben çok sağlıksız beslenmem ama çok dikkat de etmezdim. Zaten ne kadar mümkün olabilir ki tamamen doğal ve tamamen sağlıklı beslenebilmek? Bana göre gebelik boyunca sağlıksız beslenmemek çok daha önemli.
Ya Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnsöyle ki bazı diyetler yumurtlamayı ve sperm üretimini destekliyor. tabii ki bu diyetsiz beslenen kişilerde sağlıklı sperm yumurta veya sperm olmuyor demek değil ama şansı yükselten şeyler.
ben doktor önerisiyle akdeniz diyeti yapmıştım. tavuk, yumurta ve süt ürünleri hiç tüketmedim (hormon içerdikleri için) haftada 2 gün balık, 2 gün kırmızı et yemeye dikkat ettim. aynı zamanda pilates de yaptım ve hamile kaldım.
he tüm bu yaptıklarım mı işe yaradı yoksa sansa o dönem mi nasip oldu hamilelik bilemiyorum ama oldu sonuc olarak
Kahvaltıda ne yedinsöyle ki bazı diyetler yumurtlamayı ve sperm üretimini destekliyor. tabii ki bu diyetsiz beslenen kişilerde sağlıklı sperm yumurta veya sperm olmuyor demek değil ama şansı yükselten şeyler.
ben doktor önerisiyle akdeniz diyeti yapmıştım. tavuk, yumurta ve süt ürünleri hiç tüketmedim (hormon içerdikleri için) haftada 2 gün balık, 2 gün kırmızı et yemeye dikkat ettim. aynı zamanda pilates de yaptım ve hamile kaldım.
he tüm bu yaptıklarım mı işe yaradı yoksa sansa o dönem mi nasip oldu hamilelik bilemiyorum ama oldu sonuc olarak
evetYa Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn13 gün olmuş doğalı maşallah
çörek otlu kepek ekmeğiKahvaltıda ne yedin
Pcosta süt ürünleri iyi değil diyor bazıları bazıları da sorun degil diyor çok karıştı kafam yogayi yaptığın uygulama var mi ekmeği hazır mı aldın bu arada hayırlı olsun taze anneçörek otlu kepek ekmeğihiç sevmediğim için kızartıp yiyordum. sebze olarak o dönem kuşkonmaz çok yedim hosuma gidiyordu kahvaltıda. domates, salatalık, çarliston veya kapya biber, ceviz, fındık.
yanında da bitki çayı içiyordum ama arada normal siyah çay da içtim. hatta bazen kahve de içtim
Herkesin vücudu hormonları kendine özeldir bir başkasının vücuduna paketli gıda olumsuz etki ederken bazısına sadece etki eder ayrıca kadın veya erkek ürüme sağlığında kesinlikle beslenme çok mühim ama dengeli ve sağlıklı beslenmek .Kahvaltıda mutlaka yarım avokado her gün günlük sen ve eşin havuç tabağından mutlaka yeşil olacak salatalık ya da maydanoz yeşil soğan vs keten tohumu yoğurda kat bir iki kaşık çiğneyerek ye sonra eşine her sabah keçi boynuzu özü yedir hünnap marka iyi daha sonra bol su su kan akışını sağlar günlük yürüyüş yada egzersiz ayrıca mutlaka haşlanmış yumurta tüket kahvaltı da oldukça hamur işinden uzak dur eksik vitaminlerin varsa multivitamin kullan muhakkak eşinin b12 değeri çok önemli erkekte sperm kalitesini hareketini etkiliyor o da muhakkak kullansın ve tabi en önemlisi rahat ve boş kafa demesi kolay ama bunu başarmak gerek .Unutma ki Allah nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez bol dua etmek gerek bebek nasip kısmet işidir .Allahın hazinesin de oldukça ol inşallah ol der olur .Burada yazılanlar ve dr dinlediğimizde hep sağlıklı beslenmekten bahsediliyor. Ama baktıgımızda uyuşturucu kullanannlar bile sağlıklı bir hamilelik geçirebiliyor. Sağlikli beslenme bu kadar önemli mi gerçekten?
Eşimle alkol sigaramız yok 7 aydır deniyoruz
Ben de gebelik olmamasını artık yedigimiz abur cuburlara baglamaya başladım. Düzenli protein alırız su içeriz sebze yeriz fln ama paketli ürün de tüketiyoruz genelde.
Hiç bir sorun yokken hamile kalamayıp sağlıklı beslenmeyls hamile kalan var mı?
ekmeği fırından alıyordum bi de onu mu yapacaktımPcosta süt ürünleri iyi değil diyor bazıları bazıları da sorun degil diyor çok karıştı kafam yogayi yaptığın uygulama var mi ekmeği hazır mı aldın bu arada hayırlı olsun taze anne
Ay çok soru sordum ama bir soru daha tavuk ve yumurta neden yemedin sevmediğin için mi araştırmaların için miekmeği fırından alıyordum bi de onu mu yapacaktımben yemedim valla süt ürünü bilemiyorum o yüzden. he bir de her kahvaltıda 7 zeytin yedim. bunu hamilelikte de devam ettirdim. su an doğurdum ve zeytin görmek istemiyorum
pilatesi uygulamadan yapmadım. pilates salonuna gittim. pilates olmadığı günlerde de youtube da chloe ting videoları var onları yaptım yarım saat falan
hayır aksine çok severimAy çok soru sordum ama bir soru daha tavuk ve yumurta neden yemedin sevmediğin için mi araştırmaların için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?