Sağlıklı beslenme yolculuğu tarti tabak fotoğraflı)

Gazetekolik

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2019
271
511
103
Herkese merhaba :)
Bir diyet günlüğü artık sen de açmalısın diyordu içimdeki ses :) Ben de bu sese kulak verdim hoşgeldiiim :) Hayatımda bir sürü yenilik varken asıl kendimi yenilemem gerektiğini düşündüm bir an.Ben de sizler gibi malum kilolarımdan dertliyim :84:ee artık yeter dedim yani,hani arada tartıya bakıyorum ibre şaşabiliyor demek ki azcık iradeli davransam kim bilir neler olacak...çok değil 70 gibi bir kiloya inmek istediğim,bununla beraber tepeden tırnağa yenilenmeli :)Sizinle beraber burada fikir alışverişinde bulunmak amacım:) beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim....
Öncelikle iştah canavarını bir yerlere hapsetmeli,ah ah o tatlı krizleri....Bir de malum kabızlık sorunu... öncelikle bunları aşmam gerek...Hareket anlamında dönem içerisinde vaktim kalacak mı emin değilim ama elimden geleni yapmayı düşünüyorum...Bu arada bugün gün boyu oturmadım diyebilirim, söz ölçülü yiyeceğim,zaten kolay kolay bir şeylerden vazgeçebilen bir insan değilim önce porsiyonlar küçülücek!
Hergun tabak ve tartı fotoğrafı atarak kendimi motivasyonumu yüksek tutmaya calisaicam

Başlangıç 83.35kg
9 haziran 79.75kg
1 temmuz 78.3

Son düzenleme:
İyi akşamlar

Eklentiler

• IMG-20240420-WA0003.jpg
    133,9 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Merhaba canım günlük bugün eşimi acile götürdük hemen ameliyata aldılar ve jastanedeyiz sabah Akşam yediklerim tartilamadim ama eve gidince sonucu hep beraber göreceğiz çok yorgunum hemen uyumak istiyorum 7300 adım olmuş bakalım hayırlısı

Azıcık yiyonuz, ne güzel. Darısı başıma. Konuya girince de canım karpuz çekti sulu sulu. Fasulye de çekti. Gidip su içeyim. Basarilar diliyorum..
Şimdiye kadar cok yedım de ne oldu hep kilolarla başım dertteydi nefsimi bedenimi az yemeye alıştırıp terbiye etmem lazım artık çok sıkıldım bu kilolu halimden hem hastalıklar da artıyor yaş aldıkça her türlü sıkıntı fazlaliklar

Bir hafta diş sıkınca devamı geliyor zaten. Önemli olan o ilk hafta. siz de güzel başlamışsınız devamı gelecektir :))

İyi akşamlar bugün menüleri yazmaya geldim biz daha hastaneden çıkamadık burda olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum
3 litre suyumu içtim
10.000 adim atildi
ara öğün olarak
10 kadar çiğ badem
2 bardak çay

İyi akşamlar herkese dün buraya ugrayamadim ama elimden geldiğince dikkat etmeye devam ediyorum biz hastaneden çıkamadık daha eşimi yalnız birakamdigim için biraz hareket anlamında eksiğim var ama 10.000 adım attım çok şükür bugünün menüleri
5 kayısı yedim akşam yemeğinden sonra

Eklentiler

• 20240605_195804.jpg
    136,5 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba günlük bugün tartiyla geldim ve biz hala hastanedeyiz eşimi çıkarmadılar kızım sınava gidecek diye geldim eve tartildim ve sonuç böyle

Eklentiler

• Screenshot_20240609_180325_WhatsApp.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 30
İyi akşamlar güzel günlüğüm epey zamandır seni ihmal ediyorum biliyorum eşimin ameliyat işleri beni yordu üst üste 2 ameliyat oldu hastane süreci uzadı bayram derken gelemedim buraya ugrayamadim tam gaz devam ediyorum bayramda biraz cozuttum ama tekrar başladım
bugün menüsü spor Yarın görüşürüz

Günaydın herkese hastane ev arası sıkışıp kaldım inanın esimile yarın yine hastanedeyiz bakalım tekrar kontrol edilecek enfeksiyon değerleri inşallah güzel sonuçlar ile döneriz eve
Sabah kahvaltısı tam buğday unundan ekmeği kendim yaptım akşam ne olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…