- 29 Aralık 2019
- 271
- 511
- 103
- Konu Sahibi Gazetekolik
-
Şimdiye kadar cok yedım de ne oldu hep kilolarla başım dertteydi nefsimi bedenimi az yemeye alıştırıp terbiye etmem lazım artık çok sıkıldım bu kilolu halimden hem hastalıklar da artıyor yaş aldıkça her türlü sıkıntı fazlaliklarAzıcık yiyonuz, ne güzel. Darısı başıma. Konuya girince de canım karpuz çekti sulu sulu. Fasulye de çekti. Gidip su içeyim. Basarilar diliyorum..
Bir hafta diş sıkınca devamı geliyor zaten. Önemli olan o ilk hafta. siz de güzel başlamışsınız devamı gelecektir :))Şimdiye kadar cok yedım de ne oldu hep kilolarla başım dertteydi nefsimi bedenimi az yemeye alıştırıp terbiye etmem lazım artık çok sıkıldım bu kilolu halimden hem hastalıklar da artıyor yaş aldıkça her türlü sıkıntı fazlaliklar
Evet aynen öyle ya sürdürebilir bir yemek düzeni oluşturmak istiyorum bakalım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinBir hafta diş sıkınca devamı geliyor zaten. Önemli olan o ilk hafta. siz de güzel başlamışsınız devamı gelecektir :))
Eşiniz için geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahBugün sabah yine aynı menü hastanede olunca Eki Görüntüle 3436105 akşamı atarim birazdan
Çok teşekkür ederim amin İnşEşiniz için geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Size de başarılar dilerim çok güzel olacak sonuç bu azimle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?