Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
38
Merhaba,
Sağlıklı beslenme Günlüğüm'e hoşgeldiniz..
Evde defterime yazarmis gibi samimiyetle yazabilecegim bir günlük olsun istiyorum. Artılarımı, eksiklerimi,hatalarimi görebileceğim, gün gün kendimi geliştirebilecegim bir günlük..

Başlangıç kilo:93

Başlangıç kilom birkaç gün dikkat etmekle düzeldi bir nebze.. artık bir verip bir almak istemiyorum. İstikrarlı bir şekilde kilom hep eksi olsun istiyorum. Resim paylaşmak beni frenler inşallah. Hiç kahvaltı yapalım yok ama küçük bir ara yapıp yatmaya çalışacağım. Bugün tatil uyumak lazim:)

Nasil bi diyet uygulucaksn hedefn ne tatlim

Hedef belirleyince sapitiyorum malesef çizgim sağlıklı beslenmek olacak canım. Artık vücudum neyi takdir ettiyse o olacak:)) şimdiye kadar hafta hafta gün gün hedef belirledi de ne oldu diyorum ve bu fikir beni hep sogutuyor diyete karşı. Algimı degistirmek istiyorum ise yarar umarım. .

En guzeli canim kolay gelsin arada gelrm günlüğüne kendine cici bak

En guzeli canim kolay gelsin arada gelrm günlüğüne kendine cici bak

Teşekkürler canım bu günlük bana çok iyi gelecek inanıyorum çünkü çok güzel bir enerjiyle ve olumlu duygularla açtım. Bunun içinde ona çok iyi bakacağım:))
Tamam canım ne zaman istersen..

Ara ogun zamanım

Eklentiler

• 20150423_103338.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 87
Ara ogun
3 adet form bıskuvı
Sekersız sutlu kahve

Bugün genel anlamda güzel bir gün oldu. Resim paylaşmak fikri iyi geldi bana. Kendim için birşeyler yapmak keyif veriyor. Diyet kelimesinden uzakta sağlıklı beslenmenin keyfini sürüyorum..ne buyuk nimetmiş bu algı Keşke daha önce keşfedebilseydim diyorum şimdi.
Sirtimdan göbeğimden fışkıran yağlarla çok uzun yıllardır yaşadım. Doğumu, stresi, sıkıntıyı bahane ettim ama yeter artık. Hiçbirşey kendime ve bedenime katliam yapmam icin mazeret değil. .

Aksam yemegim
4 etli sebze dolması

Eklentiler

• 20150423_172551.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 70
Günaydın
Yeni bir gün yeni bir sayfa.. yeni bir karar:))
Karbonhidrat diyeti cok revaçta bu aralar. Bende baslamaya karar verdim. Bakalim nasıl sonuç verecek. Karbonhidrat beni oldum olasi acıktırır ve şişirir ama birakmayada cesaret edemedim nedense bakalim protein ağırlıklı beslenmek bana ne denli yaracak. Birkac gun denememde zarar yoktur heralde.
Zaten sık sık tartılmayı düşünmüyorum. Önümüzdeki 15 20 gün sadece kıyafetlerimden anlamak istiyorum farkı. Çünkü fazla versem şımarıyorum az versem moralim bozuluyor bırakıyorum.
En iyisi tartı telaşı olmadan yaşamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…