Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Bidaha ne zaman gidicem bilmiyorum ama bişey demedi kendi doktoruma randevu bulamaya çalışıyorum belki haftaya bidaha giderim Aralık ayında gelicek
Yaaaa bi şey diycem 5 günlük gecikmeye çok değil mi değer kız yoksa ikiz miiiiiiiiii

Kuzu artimedin ovulasyon testini kullandım hiçte yalancı pozitif çıkarmadi sonuç A aslında karışık benim ilişki günlerim hergün yaptım diyebilirim sonra biz sperm testi verdik az düşük çıktı ben üzüldüm ama nasil üzülüyorum artık çocuğum olmayacak işte sonra polip mevzusu çıktı direk aşılama tüp bebek düşündüm o an ama hep şey diyordum eşime bak ben yeni yila hamile olarak giricem evrene olumlu pozitif şeyler göndermek çok önemli

Nasılsın kuzum iyi misin şu an biraz algılayabildin mi gerçekleri hamile olduğunu :)))) nasıl gidiyor inşallah ? Belirtilerin filan başladı mı

Nasılsın kuzum iyi misin şu an biraz algılayabildin mi gerçekleri hamile olduğunu :)))) nasıl gidiyor inşallah ? Belirtilerin filan başladı mı
Hayır hala hamile değilim gibi hissediyorum bu his beni korkutuyor sadece canım çok yemek istiyor habire birseyler yiyim istiyorum Bide bu sabah çook açık pembe akıntı geldi 1 kere bi korktum ama geçti eltime attım sağolsun rahatlattı beni yarın sağlık ocağına inebilirim tekrar bi kan vermeye aslında 8150 ama tekrar vermeye gerek var midir

Hiç deneyimim yokki bi şey deyim kuzum ya burda okuduğum duyduğum pembelerden korkmayın ama tedbirli olun demeleri.. Kan vermek neye yarar hiç bilmiyorum , sen takip et Allah korusun pembe de olsa bi daha görürsen doktora gitki erkenden önlemi alınsın fitili var ilacı var .. Erkenden müdahale etmiş olursun , belki de hiç önemli bi şey değildir .

Kızlar bu arada ben 3/4 gün önce pik görüp değerlendirdim ama bugün de alt karnım batıyor ovulasyon negatif silik yani.. Değerlendirmeli miyim yoksa 3/4 günlük tutmuş bir varsa zarar mı vermiş olurum hiç bilemedim yumurtlama ağrısı gibi adet ağrısı gibi bi şey …

O yüzden biraz korktum bidaha olursa giderim doktora hemen bende bilmiyorum henüz birşey hep hamile kalmaya kitlenmiştim hiç okumadım hamile olan insanların yazdıklarını

Kızlar yumurtlama pikinin 5. Günü bugün , adet olacak gibi bel karın ağrısı yaşıyorum çok halsizim. Neden olur ya ? P Pimpirikli10 Reed Flowers O_sevincli_ki
Kuzu akıntın varmı beyaz kremsi bide göğüs dolgunluğu veya şişklinliği benim yumurtlamadan itibaren hep akıntım vardı devam etti bazen çok yoğun geliyordu enfeksiyon iltihap falan oldum sanıyordum

Kuzu akıntın varmı beyaz kremsi bide göğüs dolgunluğu veya şişklinliği benim yumurtlamadan itibaren hep akıntım vardı devam etti bazen çok yoğun geliyordu enfeksiyon iltihap falan oldum sanıyordum
Var krem gibi rengi de kıvamı da . Göğüslerim ayrıca şu an bir şey hissettirmiyor ama bildiğin vc gitsem adet olacağım gibi karın ve bel ağrısı var ve gaz .. Umutlansam mı acaba bilemedimki.pik gününü ve ertesi günü değerlendirmiştim.

Hiç aklına getirme normal gündelik devam et hayatına ben öyle yapmiştim düşün bak bana artimed bozuk çıkar demelerine rağmen almıştım ve hiç beklemiyordum hamileliği demesi kolay dieceksin biliyorum ama inan çok düşününce gerçekten olmuyor at kafandan

Kızlar sabah kahverengi kanama geldi, ama şimdi kesildi gibi. Direk doktoru aradım 2 saate dinlen gel dedi. Korkuyorum dua edin nolur.
İşin tuhafı hala midem bulanıyor, hem kusuyorum hem alt tarafı kontor ediyorum kan var mı diye.

Kızlar bende bu ay 2. Kez catlatma iğnesi yaptırmıştır yukarıdaki iğnenin 8. Günü alttaki 10. Gün iğne etkisi azalması gerekmiyor mu normalde

Eklentiler

• 20241129_104433.jpg
    132,1 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…