Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Eşime diyorum dün bak gecikiyorum pazartesiye kadar 6 gün falan olucak en az 15 gün diyor dedim pazartesiye kadar olmazsam hastaneye giderim tamam dedi adamda yıldı artık
Ayyyy valla benimki benden de heyecanlı hadi test yapalım der durur. Zar zor diyorum daha zamanı değil diye ama kendim ondan gizli yapıyorum belki olursa sürpriz yaparım diye

Kuzu inşallah öyledir ama bugünde beklim yarına kadar belki gelicek o yüzden üzülmekte istemiyorum ama inşallah duaların kabul olmuştur inşallah hamileyizdir

Kızlar bugün regl oldum maalesef bu ay hastane maratonuna yeniden başlıyorum. Elimden geldiğince bu süreçte foruma girmemeye çalışacağım. İnşallah hepiniz hamilesinizdir. Girdiğimde güzel haberlerinizi görmeyi ümit ediyorum. İyi ki varsınız

Hadi bu hayirli baslangic olsun canim benim... Yumurta takibine basliyorsun dimi ?

Bende bu günden sonra regli olursam bende biraz ara vericem buraya

Yok canım o evreleri geçtim. 2. Aşılamaya başlamak istiyorum doktorum uygun görürse
Hiç üzülme kuzum bazen regl olabiliyor olmak bile büyük bi nimet . Allahın izniyle nasibi kovalamaya devam. Sonuçta sadece bir ayda olacak kalan aylar değil.. o bir ayı aradığımıza göre

Allah seni
Bildiği gibi etsin, aha buraya yazıyorum test yapıp sonucumu 1 hafta size söylemiycem belirtilerim olursa onları da söylemiycem
Ben söyledim amaaaa hepsiniii sadece test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 2 gün daha olmazsa kan vericem sağlık ocağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…