Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Eşime diyorum dün bak gecikiyorum pazartesiye kadar 6 gün falan olucak en az 15 gün diyor 😂😂😂 dedim pazartesiye kadar olmazsam hastaneye giderim tamam dedi adamda yıldı artık 😂
Ayyyy valla benimki benden de heyecanlı 😅 hadi test yapalım der durur. Zar zor diyorum daha zamanı değil diye 😅 ama kendim ondan gizli yapıyorum belki olursa sürpriz yaparım diye 😅😅

Reed Flowers Reed Flowers P Pimpirikli10
Bence siz hamilesiniz ve beni yalniz birakmayacasiniz , asiri dua ettim , mutlaka hamile olmalisiniz!!!
Ya gidin yapin su testleri ya allah askina, o kadar dua ettim tutmusmu en azidan onu ögreneyim yahu 😅
Kuzu inşallah öyledir ama bugünde beklim yarına kadar belki gelicek o yüzden üzülmekte istemiyorum ama inşallah duaların kabul olmuştur inşallah hamileyizdir

Kızlar bugün regl oldum maalesef 🥺 bu ay hastane maratonuna yeniden başlıyorum. Elimden geldiğince bu süreçte foruma girmemeye çalışacağım. İnşallah hepiniz hamilesinizdir. Girdiğimde güzel haberlerinizi görmeyi ümit ediyorum. İyi ki varsınız 👋

Kızlar bugün regl oldum maalesef 🥺 bu ay hastane maratonuna yeniden başlıyorum. Elimden geldiğince bu süreçte foruma girmemeye çalışacağım. İnşallah hepiniz hamilesinizdir. Girdiğimde güzel haberlerinizi görmeyi ümit ediyorum. İyi ki varsınız 👋
Hadi bu hayirli baslangic olsun canim benim... Yumurta takibine basliyorsun dimi ?

Bende bu günden sonra regli olursam bende biraz ara vericem buraya 😏

Yok canım o evreleri geçtim. 2. Aşılamaya başlamak istiyorum doktorum uygun görürse
Hiç üzülme kuzum bazen regl olabiliyor olmak bile büyük bi nimet . Allahın izniyle nasibi kovalamaya devam. Sonuçta sadece bir ayda olacak kalan aylar değil.. o bir ayı aradığımıza göre 💃🏻

Allah seni
Bildiği gibi etsin, aha buraya yazıyorum test yapıp sonucumu 1 hafta size söylemiycem🤣 belirtilerim olursa onları da söylemiycem
Ben söyledim amaaaa hepsiniii sadece test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 🙈 2 gün daha olmazsa kan vericem sağlık ocağına

X