- 22 Kasım 2023
- 994
- 427
- 29
Az daha sabir az hadi diyelim varsa bile en azından takibe gerek kalmaz oda çok strese sokuyor insaniAh benim canım teşekkür ederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az daha sabir az hadi diyelim varsa bile en azından takibe gerek kalmaz oda çok strese sokuyor insaniAh benim canım teşekkür ederiz
Ayyyy valla benimki benden de heyecanlı hadi test yapalım der durur. Zar zor diyorum daha zamanı değil diye ama kendim ondan gizli yapıyorum belki olursa sürpriz yaparım diyeEşime diyorum dün bak gecikiyorum pazartesiye kadar 6 gün falan olucak en az 15 gün diyor dedim pazartesiye kadar olmazsam hastaneye giderim tamam dedi adamda yıldı artık
Evet haklısın o konuda ama ben o kişi değilimAz daha sabir az hadi diyelim varsa bile en azından takibe gerek kalmaz oda çok strese sokuyor insani
Bizimki sıfır bu konu da yada ben üzülüyorum diye erkenden yaptırmıyorAyyyy valla benimki benden de heyecanlı hadi test yapalım der durur. Zar zor diyorum daha zamanı değil diye ama kendim ondan gizli yapıyorum belki olursa sürpriz yaparım diye
Bak o da olabilirBizimki sıfır bu konu da yada ben üzülüyorum diye erkenden yaptırmıyor
O yüzden 2 hafta bekle diyo dedim o kadar da değil pazartesi giderizBak o da olabilir
İnşallah güzel haberlerle gelO yüzden 2 hafta bekle diyo dedim o kadar da değil pazartesi gideriz
İnşallah canım inşallah bu yıl bitmeden hepimiz beraber yeniden bi topık oluştururuz bu sefer hepimiz hamile bir şekildeİnşallah güzel haberlerle gel
Amin canım aminİnşallah canım inşallah bu yıl bitmeden hepimiz beraber yeniden bi topık oluştururuz bu sefer hepimiz hamile bir şekilde
Kuzu inşallah öyledir ama bugünde beklim yarına kadar belki gelicek o yüzden üzülmekte istemiyorum ama inşallah duaların kabul olmuştur inşallah hamileyizdirReed Flowers P Pimpirikli10
Bence siz hamilesiniz ve beni yalniz birakmayacasiniz , asiri dua ettim , mutlaka hamile olmalisiniz!!!
Ya gidin yapin su testleri ya allah askina, o kadar dua ettim tutmusmu en azidan onu ögreneyim yahu
Ay ağzın ne istiyorsa onu yesin amin Allahım lütfen olsunReed Flowers P Pimpirikli10
Bence siz hamilesiniz ve beni yalniz birakmayacasiniz , asiri dua ettim , mutlaka hamile olmalisiniz!!!
Ya gidin yapin su testleri ya allah askina, o kadar dua ettim tutmusmu en azidan onu ögreneyim yahu
Hadi bu hayirli baslangic olsun canim benim... Yumurta takibine basliyorsun dimi ?Kızlar bugün regl oldum maalesef bu ay hastane maratonuna yeniden başlıyorum. Elimden geldiğince bu süreçte foruma girmemeye çalışacağım. İnşallah hepiniz hamilesinizdir. Girdiğimde güzel haberlerinizi görmeyi ümit ediyorum. İyi ki varsınız
Bende bu günden sonra regli olursam bende biraz ara vericem burayaKızlar bugün regl oldum maalesef bu ay hastane maratonuna yeniden başlıyorum. Elimden geldiğince bu süreçte foruma girmemeye çalışacağım. İnşallah hepiniz hamilesinizdir. Girdiğimde güzel haberlerinizi görmeyi ümit ediyorum. İyi ki varsınız
Yok canım o evreleri geçtim. 2. Aşılamaya başlamak istiyorum doktorum uygun görürseHadi bu hayirli baslangic olsun canim benim... Yumurta takibine basliyorsun dimi ?
Hiç üzülme kuzum bazen regl olabiliyor olmak bile büyük bi nimet . Allahın izniyle nasibi kovalamaya devam. Sonuçta sadece bir ayda olacak kalan aylar değil.. o bir ayı aradığımıza göreYok canım o evreleri geçtim. 2. Aşılamaya başlamak istiyorum doktorum uygun görürse
Allah seniBende bu günden sonra regli olursam bende biraz ara vericem buraya
Ben söyledim amaaaa hepsiniii sadece test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 2 gün daha olmazsa kan vericem sağlık ocağınaAllah seni
Bildiği gibi etsin, aha buraya yazıyorum test yapıp sonucumu 1 hafta size söylemiycem belirtilerim olursa onları da söylemiycem
Totem yaptin dimi hadi itiraf et :)Ben söyledim amaaaa hepsiniii sadece test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 2 gün daha olmazsa kan vericem sağlık ocağına