- 22 Kasım 2023
- 994
- 427
- 29
Ama bazi testler geçikince tam gösteriyor bence bekle geçmesiniBiliyorum ama dünde söylemiştim dayanacak gücüm kalmadı bi yapayım dedim aldım ağzımın payınıbu ay takip etmedim canım iki aydır döngüm de uzadı kullandığım şeylerden
Yuh kız şimdiye regl mi kalır yap şu testiAy evet3 kasim %104 gösterdi 4 Kasım çatlama gösterdi
Ne zaman geçeceğini bilmiyorum. Normalde 28-29 günde bir regl olurdum. Geçen ay 34. Günde bir önceki ay 32. Günde oldumAma bazi testler geçikince tam gösteriyor bence bekle geçmesini
Ya bak diyorum ben ovulasyon sonrasi 10cu gun, dongumun 25nci gunu negatif gordum, 29ncu gun pozitifti. O da full kopkoyu cizgi degildi. Acele ediyormusum test icin hep.Biliyorum ama dünde söylemiştim dayanacak gücüm kalmadı bi yapayım dedim aldım ağzımın payınıbu ay takip etmedim canım iki aydır döngüm de uzadı kullandığım şeylerden
Yaaaa çok korkuyorum ama zaten testte yok ki elimde hiç almam öyle fazladan elimin altında bulunsun diyeYuh kız şimdiye regl mi kalır yap şu testi
Seninde benim gibi bi gün ileri yada geri benimde 26-28 arası işte böyle düzen olması çok kötü ama olsun yine de bekle baktin baya zamandır gelmiyo o zaman yap testNe zaman geçeceğini bilmiyorum. Normalde 28-29 günde bir regl olurdum. Geçen ay 34. Günde bir önceki ay 32. Günde oldum
YA lutfen bari internetten fln soyle de yarin gelsin yap su testi :) ay meraktan ölüyoruz burda.Yaaaa çok korkuyorum ama zaten testte yok ki elimde hiç almam öyle fazladan elimin altında bulunsun diyesöz pazartesiye kadar olmazsam sabahtan hastaneye gidicem
Bi kaç gün daha beklim en azından şu 3 gün bi geçsinYA lutfen bari internetten fln soyle de yarin gelsin yap su testi :) ay meraktan ölüyoruz burda.
Aaaa bak bunu kaçırmışım ay hadi inşallah canım benimYa bak diyorum ben ovulasyon sonrasi 10cu gun, dongumun 25nci gunu negatif gordum, 29ncu gun pozitifti. O da full kopkoyu cizgi degildi. Acele ediyormusum test icin hep.
Kuzuuuuuuu kız darlandım yeni gördüm mesajları nasıl duruyon test yapmadan bizim için yap bariiiSeninde benim gibi bi gün ileri yada geri benimde 26-28 arası işte böyle düzen olması çok kötü ama olsun yine de bekle baktin baya zamandır gelmiyo o zaman yap test
Bu vesileyle bebeğin kesesini de görürüz okul çağına gelirYaaaa çok korkuyorum ama zaten testte yok ki elimde hiç almam öyle fazladan elimin altında bulunsun diyesöz pazartesiye kadar olmazsam sabahtan hastaneye gidicem
Ay belirtiler filan noluyor bu ayyyy güzel haber getirin bizeAaaa bak bunu kaçırmışım ay hadi inşallah canım benim
Yok yavrum bende o sabır en geç cumartesi sabah bir dememe daha yaparım olan 30 lirama olsunSeninde benim gibi bi gün ileri yada geri benimde 26-28 arası işte böyle düzen olması çok kötü ama olsun yine de bekle baktin baya zamandır gelmiyo o zaman yap test
Bebeğim bende deli gibi yapmak istiyorum ama bi kaç gün daha beklemek istiyorum belki stresden belki havalardan artık o kadar gittim ki sağlık ocağına eczaneye her defasında test almak ve yaptırmak için yüzüm yok artıkKuzuuuuuuu kız darlandım yeni gördüm mesajları nasıl duruyon test yapmadan bizim için yap bariii
Bana kalsa aralıkta randevu alır giderim ama sizin için 3 gün daha beklicem olmazsam gidicemBu vesileyle bebeğin kesesini de görürüz okul çağına gelir
olsun biraz daha sabirYok yavrum bende o sabır en geç cumartesi sabah bir dememe daha yaparım olan 30 lirama olsun
Valla bende bir belirti yok aslında reglden 4-5 gün önce şişen göğüslerim yine şişti ama bu sefer ben farketmedim eşim söyledi. 3-4 gündür şiş durumda. Aynı şekilde 3-4 gün rahim bölgeme günde 3-4 defa saniyelik iğne batıyor gibi oldu. Dünden beri kesildi o da. Ama kendime de güvenmiyorum psikolojik mi yapıyorum diye. İnşallah şu gruptan hep birlikte anneler grubuna geçiş yaparızAy belirtiler filan noluyor bu ayyyy güzel haber getirin bize
Ben her ay farklı bir eczaneye gidip 3-4 tane alıyorumBebeğim bende deli gibi yapmak istiyorum ama bi kaç gün daha beklemek istiyorum belki stresden belki havalardan artık o kadar gittim ki sağlık ocağına eczaneye her defasında test almak ve yaptırmak için yüzüm yok artık
Ah benim canım teşekkür ederizBana kalsa aralıkta randevu alır giderim ama sizin için 3 gün daha beklicem olmazsam gidicem
Eşime diyorum dün bak gecikiyorum pazartesiye kadar 6 gün falan olucak en az 15 gün diyorBen her ay farklı bir eczaneye gidip 3-4 tane alıyorum