Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Biliyorum ama dünde söylemiştim dayanacak gücüm kalmadı bi yapayım dedim aldım ağzımın payını bu ay takip etmedim canım iki aydır döngüm de uzadı kullandığım şeylerden
Ya bak diyorum ben ovulasyon sonrasi 10cu gun, dongumun 25nci gunu negatif gordum, 29ncu gun pozitifti. O da full kopkoyu cizgi degildi. Acele ediyormusum test icin hep.

Ne zaman geçeceğini bilmiyorum. Normalde 28-29 günde bir regl olurdum. Geçen ay 34. Günde bir önceki ay 32. Günde oldum
Seninde benim gibi bi gün ileri yada geri benimde 26-28 arası işte böyle düzen olması çok kötü ama olsun yine de bekle baktin baya zamandır gelmiyo o zaman yap test

Seninde benim gibi bi gün ileri yada geri benimde 26-28 arası işte böyle düzen olması çok kötü ama olsun yine de bekle baktin baya zamandır gelmiyo o zaman yap test
Kuzuuuuuuu kız darlandım yeni gördüm mesajları nasıl duruyon test yapmadan bizim için yap bariii

Kuzuuuuuuu kız darlandım yeni gördüm mesajları nasıl duruyon test yapmadan bizim için yap bariii
Bebeğim bende deli gibi yapmak istiyorum ama bi kaç gün daha beklemek istiyorum belki stresden belki havalardan artık o kadar gittim ki sağlık ocağına eczaneye her defasında test almak ve yaptırmak için yüzüm yok artık

Ay belirtiler filan noluyor bu ayyyy güzel haber getirin bize
Valla bende bir belirti yok aslında reglden 4-5 gün önce şişen göğüslerim yine şişti ama bu sefer ben farketmedim eşim söyledi. 3-4 gündür şiş durumda. Aynı şekilde 3-4 gün rahim bölgeme günde 3-4 defa saniyelik iğne batıyor gibi oldu. Dünden beri kesildi o da. Ama kendime de güvenmiyorum psikolojik mi yapıyorum diye. İnşallah şu gruptan hep birlikte anneler grubuna geçiş yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…