Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Biliyorum ama dünde söylemiştim dayanacak gücüm kalmadı bi yapayım dedim aldım ağzımın payını 😅 bu ay takip etmedim canım iki aydır döngüm de uzadı kullandığım şeylerden
Ya bak diyorum ben ovulasyon sonrasi 10cu gun, dongumun 25nci gunu negatif gordum, 29ncu gun pozitifti. O da full kopkoyu cizgi degildi. Acele ediyormusum test icin hep.

Ne zaman geçeceğini bilmiyorum. Normalde 28-29 günde bir regl olurdum. Geçen ay 34. Günde bir önceki ay 32. Günde oldum
Seninde benim gibi bi gün ileri yada geri benimde 26-28 arası işte böyle düzen olması çok kötü ama olsun yine de bekle baktin baya zamandır gelmiyo o zaman yap test

Seninde benim gibi bi gün ileri yada geri benimde 26-28 arası işte böyle düzen olması çok kötü ama olsun yine de bekle baktin baya zamandır gelmiyo o zaman yap test
Kuzuuuuuuu kız darlandım yeni gördüm mesajları nasıl duruyon test yapmadan bizim için yap bariii🤣🤣

Kuzuuuuuuu kız darlandım yeni gördüm mesajları nasıl duruyon test yapmadan bizim için yap bariii🤣🤣
Bebeğim bende deli gibi yapmak istiyorum ama bi kaç gün daha beklemek istiyorum belki stresden belki havalardan artık o kadar gittim ki sağlık ocağına eczaneye her defasında test almak ve yaptırmak için yüzüm yok artık 😂😂

Ay belirtiler filan noluyor bu ayyyy güzel haber getirin bize 😍😍😍
Valla bende bir belirti yok aslında reglden 4-5 gün önce şişen göğüslerim yine şişti ama bu sefer ben farketmedim eşim söyledi. 3-4 gündür şiş durumda. Aynı şekilde 3-4 gün rahim bölgeme günde 3-4 defa saniyelik iğne batıyor gibi oldu. Dünden beri kesildi o da. Ama kendime de güvenmiyorum psikolojik mi yapıyorum diye. İnşallah şu gruptan hep birlikte anneler grubuna geçiş yaparız 🥹

X