- 19 Aralık 2020
- 661
- 1.833
- 38
Hakkin da var artik, kafan rahat olsun.Öyle yapıcam kuzu hiç vakit kaybetmek istemiyorum artık direk aşılama
Şu polip olayına üzülmüştüm en çok Allaha şükür birşey yokmuş hala o doktor nasil gördü anlam veremiyorumHakkin da var artik, kafan rahat olsun.
Ilkinde olmadi mi daha 2 tane var. Bir de sen artik oyle mi boylemi diye dusunmuyorsun.
Hersey net, uzmanlar takip ediyor. Rahatla valla canim benim.
Hic uzulme artik, adet gelince bakillacak tekrar, yine bisey varsa cikar.Şu polip olayına üzülmüştüm en çok Allaha şükür birşey yokmuş hala o doktor nasil gördü anlam veremiyorum
E süper yavrum daha neyi bekliyorsun Allahım yarabbimBende şunlar var
Yumurtlamadan beri akıntı beyaz kremsi bazen yoğun bazen az
Yine yumurtlamadan beri göğüs dolgunluğu hassasiyeti
Sık idrara çıkma
Ara sıra bel ağrısı
Sonra dün 1 saat az aralıklarla adet olcakmışım gibi ağrı sabahta bide göğüs uçlarımds koyuluk var etrafında kabarcıklar var
Rahat kuzum rahat artık biraktim düşünmeyi herşey olacağına varırHic uzulme artik, adet gelince bakillacak tekrar, yine bisey varsa cikar.
Kafan rahat olsun artik kuzum ya...
Biraz daha geçsin yaE süper yavrum daha neyi bekliyorsun Allahım yarabbim
Valla kırk bin kere maşallah sabrına ben bişey demiyorumBiraz daha geçsin yaen azından bu hafta bi bitsin hala olmazsam giderim kan vermeye
Hahahaha artık yıkıla yıkıla bu günlere geldimValla kırk bin kere maşallah sabrına ben bişey demiyorum
İyi de o zaman geç yumurtlamış olursun sen yumurtlama tarihini biliyorsunHahahaha artık yıkıla yıkıla bu günlere geldimbakma bi yanım deli gibi kan yada idrar testi yap diyor bi yanımda otur oturduğun yerde sonra kendini üzüyorsun diyo bence ben ya stresden yada mevsimsel olarak geçikiyorum
Bekliyorum işte kuzu takmamaya çalışıyorum sanki daha günüm gelmemiş gibiyim zaten birşey kalmadı pazartesi giderim direk hastaneye hemen sonuç çıkıyor zatenİyi de o zaman geç yumurtlamış olursun sen yumurtlama tarihini biliyorsunay bilmiyorum valla benim döngümün 25. Günü dayanacak gücüm kalmadı ne zaman yumurtlama olduğunu da bilmiyorum
İnşallah güzel olacak içini ferah tutBekliyorum işte kuzu takmamaya çalışıyorum sanki daha günüm gelmemiş gibiyim zaten birşey kalmadı pazartesi giderim direk hastaneye hemen sonuç çıkıyor zatenama inşallah olmam bi yandan çok seviniyorum geçikmeme bi yandan da hevesim kursağımda kalıcak korkusu da var
İnşallah canım benim inşallah Rabbim yüzlerimizi güldürür inşallahİnşallah güzel olacak içini ferah tut
Kuzum sabah ilk idrarla yap diyorlar, bi de ovulasyon sonraki kacinci gun bugun?Kızlar napıyorsunuz var mı gelişmebugün döngümün 26. Günü. Dün akşam işten gelince test yaptım negatifti. Ama bir buçuk saatlik bir idrardı ve çok su içmiştim diye kendimi rahatlatıyorum
Kaset test mi erken gebelik testi mi yaptın oda çok önemli :)Kızlar napıyorsunuz var mı gelişmebugün döngümün 26. Günü. Dün akşam işten gelince test yaptım negatifti. Ama bir buçuk saatlik bir idrardı ve çok su içmiştim diye kendimi rahatlatıyorum
döngümün 30 günümdeyim 3 ekimde ovulasyon testim pikti hala bekliyorum bi gelen giden yok dün akşam biraz ağrım vardı oldum olucam sandım sabah bi uyandım tertemizimKuzum sabah ilk idrarla yap diyorlar, bi de ovulasyon sonraki kacinci gun bugun?
3 Kasim mi demek istedin? bi test mi yapsan yine de?döngümün 30 günümdeyim 3 ekimde ovulasyon testim pikti hala bekliyorum bi gelen giden yok dün akşam biraz ağrım vardı oldum olucam sandım sabah bi uyandım tertemizim
Biliyorum ama dünde söylemiştim dayanacak gücüm kalmadı bi yapayım dedim aldım ağzımın payınıKuzum sabah ilk idrarla yap diyorlar, bi de ovulasyon sonraki kacinci gun bugun?
Ay evet3 Kasim mi demek istedin? bi test mi yapsan yine de?
Kaset test yaptım. Ama bu artımedin testi. Bunda hiç silik çizgi çıkmıyor. Artimedin silik çıkaran testlerinden değil ama çok güzel algılıyor. Çatlatma iğnesinin 12. Günü 4 olan değeri göstermiştiKaset test mi erken gebelik testi mi yaptın oda çok önemli :)