Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Hakkin da var artik, kafan rahat olsun.
Ilkinde olmadi mi daha 2 tane var. Bir de sen artik oyle mi boylemi diye dusunmuyorsun.
Hersey net, uzmanlar takip ediyor. Rahatla valla canim benim.
Şu polip olayına üzülmüştüm en çok Allaha şükür birşey yokmuş hala o doktor nasil gördü anlam veremiyorum

E süper yavrum daha neyi bekliyorsun Allahım yarabbim

Valla kırk bin kere maşallah sabrına ben bişey demiyorum
Hahahaha artık yıkıla yıkıla bu günlere geldim bakma bi yanım deli gibi kan yada idrar testi yap diyor bi yanımda otur oturduğun yerde sonra kendini üzüyorsun diyo bence ben ya stresden yada mevsimsel olarak geçikiyorum

İyi de o zaman geç yumurtlamış olursun sen yumurtlama tarihini biliyorsun ay bilmiyorum valla benim döngümün 25. Günü dayanacak gücüm kalmadı ne zaman yumurtlama olduğunu da bilmiyorum

İyi de o zaman geç yumurtlamış olursun sen yumurtlama tarihini biliyorsun ay bilmiyorum valla benim döngümün 25. Günü dayanacak gücüm kalmadı ne zaman yumurtlama olduğunu da bilmiyorum
Bekliyorum işte kuzu takmamaya çalışıyorum sanki daha günüm gelmemiş gibiyim zaten birşey kalmadı pazartesi giderim direk hastaneye hemen sonuç çıkıyor zaten ama inşallah olmam bi yandan çok seviniyorum geçikmeme bi yandan da hevesim kursağımda kalıcak korkusu da var

İnşallah güzel olacak içini ferah tut

Kızlar napıyorsunuz var mı gelişme bugün döngümün 26. Günü. Dün akşam işten gelince test yaptım negatifti. Ama bir buçuk saatlik bir idrardı ve çok su içmiştim diye kendimi rahatlatıyorum

Kızlar napıyorsunuz var mı gelişme bugün döngümün 26. Günü. Dün akşam işten gelince test yaptım negatifti. Ama bir buçuk saatlik bir idrardı ve çok su içmiştim diye kendimi rahatlatıyorum
Kuzum sabah ilk idrarla yap diyorlar, bi de ovulasyon sonraki kacinci gun bugun?

Kaset test mi erken gebelik testi mi yaptın oda çok önemli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…