- 22 Kasım 2023
- 994
- 427
- 29
Böyle konuşunca regl geliyordu belki yine gelir zaten pek bi belirti de yok yumurtlamadan beri akıntım var beyaz bazen kremsi bazen yoğun bazen az sonra göğüs hassasiyetim dolgunluğum uçlarında değişiklik bide bu akşam 1 saattır ara sıra regl olucam sanıyorum lavobaya gidiyorum bşey yokGörememiş olabilir, polip var demiştin zaten.i, ondan da olabilir.
Yani yine de öyle biz umutlanmayalım, üzülüyoruz ama bir ihtimal bu da sonuçta
Yok kuzu eylüldeki kimyasaldan sonra test yapmak zor geliyoHiç test yapmadın mı
Belki yine hamilesinYok kuzu eylüldeki kimyasaldan sonra test yapmak zor geliyo
Ya ben çok merak ettim, bu sabah gelmediyse adet bi test mi yapsan?Yok kuzu eylüldeki kimyasaldan sonra test yapmak zor geliyo
Kimyasaldan sonra tövbe ettimBelki yine hamilesinkız maşallah sen iyi dayanıyorsun test yapmadan
Kuzu geldim bile hastaneye bekliyorum sıramı daha gelen giden yok bi belirti de yokYa ben çok merak ettim, bu sabah gelmediyse adet bi test mi yapsan?
Hastane cikisi da yaz madem. Neler dedi doktor vs.Kuzu geldim bile hastaneye bekliyorum sıramı daha gelen giden yok bi belirti de yok
Neye dayanarak polip var dedi hsg çekilmişsin polip olsaydı orda görünürdü dedi belki adet döneminde olduğun için rahim kalınlığını görmüştür dedi Hsgde temiz çıkmış dedi hsg sonucuna baktı mi dedi bende bakmadı dedim diğer doktorların hepsi temiz dedi dedim evet temiz dedi adet bitiminde görünür varsa dedi ama temiz dedi yani doktorHastane cikisi da yaz madem. Neler dedi doktor vs.
Ya onceki doktor neye dayanarak dedi ozaman polip var diye alla alla.Neye dayanarak polip var dedi hsg çekilmişsin polip olsaydı orda görünürdü dedi belki adet döneminde olduğun için rahim kalınlığını görmüştür dedi Hsgde temiz çıkmış dedi hsg sonucuna baktı mi dedi bende bakmadı dedim diğer doktorların hepsi temiz dedi dedim evet temiz dedi adet bitiminde görünür varsa dedi ama temiz dedi yani doktor
E kan verseydin gelmişken. İyi hadi çok şükür polipte yokmuş gözün aydın canım. Sen bu ay ovulasyon ile takip ettin miKuzu geldim bile hastaneye bekliyorum sıramı daha gelen giden yok bi belirti de yok
İnferlitiliteye yönlendirdi adetin 2 günü randevu alıp gidicem kuzum o zaman belli olacak herseyYa onceki doktor neye dayanarak dedi ozaman polip var diye alla alla.
Simdi baslliyor musunuz yumurta takibine?
Evet kuzum takip yaptım yumurtlama çatlama gördüm değerlendirdimE kan verseydin gelmişken. İyi hadi çok şükür polipte yokmuş gözün aydın canım. Sen bu ay ovulasyon ile takip ettin mi
Aaa o zaman basliyorsunuz yumura takibineİnferlitiliteye yönlendirdi adetin 2 günü randevu alıp gidicem kuzum o zaman belli olacak hersey
Bence sen yine hamilesinEvet kuzum takip yaptım yumurtlama çatlama gördüm değerlendirdim
Kan için bi kaç gün daha beklemek istiyorum
Bak onu hiç hesaplamadımBence sen yine hamilesinAllah banada senin rahatlığından versin günün geçmiş oluyor. Normalde çatlamadan kaç gün sonra regl oluyordun
İşte bakalım kuzu Allah’ın izniyle yada şey diyorum direk aşılama mi yapsam 3 tane aşılama 2 tüp bebek hakkım varmışAaa o zaman basliyorsunuz yumura takibine2nci gun yumurta rezervlere bakip rahim kalinligini olceceklerdir buyuk ihtimalle.
Valla asilama ile basla derim canim benim, esin de bu sirada vitamine baslarsa bence tutar 1de veya en gec 2 de.İşte bakalım kuzu Allah’ın izniyle yada şey diyorum direk aşılama mi yapsam 3 tane aşılama 2 tüp bebek hakkım varmış
Ama daha öncekinde bir belirtin var mıydı ? Ben kimyasal yaşadığımda net bir şekilde adet ağrım vardı ve bir gece aniden kalkıp sıcak bastığı için üstümü çıkarıp uyumuştumBak onu hiç hesaplamadımbence değilim hani olsam bi belirti olurdu bu zamana kadar işte bugün yumurtlamadan 16 günüm
Öyle yapıcam kuzu hiç vakit kaybetmek istemiyorum artık direk aşılamaValla asilama ile basla derim canim benim, esin de bu sirada vitamine baslarsa bence tutar 1de veya en gec 2 de.
Bende şunlar varAma daha öncekinde bir belirtin var mıydı ? Ben kimyasal yaşadığımda net bir şekilde adet ağrım vardı ve bir gece aniden kalkıp sıcak bastığı için üstümü çıkarıp uyumuştumbaşka da bişey hatırlamıyorum öğrendikten sonra da göğüslerimin büyüdüğünü farketmiştim