Sağlıklı beslenip , hareket edip, yumurta takip edip eylülde hamile kalacağız🫶Güvenen gelsin..

Görememiş olabilir, polip var demiştin zaten.i, ondan da olabilir.
Yani yine de öyle biz umutlanmayalım, üzülüyoruz ama bir ihtimal bu da sonuçta
Böyle konuşunca regl geliyordu belki yine gelir zaten pek bi belirti de yok yumurtlamadan beri akıntım var beyaz bazen kremsi bazen yoğun bazen az sonra göğüs hassasiyetim dolgunluğum uçlarında değişiklik bide bu akşam 1 saattır ara sıra regl olucam sanıyorum lavobaya gidiyorum bşey yok

Hastane cikisi da yaz madem. Neler dedi doktor vs.
Neye dayanarak polip var dedi hsg çekilmişsin polip olsaydı orda görünürdü dedi belki adet döneminde olduğun için rahim kalınlığını görmüştür dedi Hsgde temiz çıkmış dedi hsg sonucuna baktı mi dedi bende bakmadı dedim diğer doktorların hepsi temiz dedi dedim evet temiz dedi adet bitiminde görünür varsa dedi ama temiz dedi yani doktor

Neye dayanarak polip var dedi hsg çekilmişsin polip olsaydı orda görünürdü dedi belki adet döneminde olduğun için rahim kalınlığını görmüştür dedi Hsgde temiz çıkmış dedi hsg sonucuna baktı mi dedi bende bakmadı dedim diğer doktorların hepsi temiz dedi dedim evet temiz dedi adet bitiminde görünür varsa dedi ama temiz dedi yani doktor
Ya onceki doktor neye dayanarak dedi ozaman polip var diye alla alla.
Simdi baslliyor musunuz yumurta takibine?

Bak onu hiç hesaplamadım 😂😂 bence değilim hani olsam bi belirti olurdu bu zamana kadar işte bugün yumurtlamadan 16 günüm
Ama daha öncekinde bir belirtin var mıydı ? Ben kimyasal yaşadığımda net bir şekilde adet ağrım vardı ve bir gece aniden kalkıp sıcak bastığı için üstümü çıkarıp uyumuştum 😅 başka da bişey hatırlamıyorum öğrendikten sonra da göğüslerimin büyüdüğünü farketmiştim

Ama daha öncekinde bir belirtin var mıydı ? Ben kimyasal yaşadığımda net bir şekilde adet ağrım vardı ve bir gece aniden kalkıp sıcak bastığı için üstümü çıkarıp uyumuştum 😅 başka da bişey hatırlamıyorum öğrendikten sonra da göğüslerimin büyüdüğünü farketmiştim
Bende şunlar var
Yumurtlamadan beri akıntı beyaz kremsi bazen yoğun bazen az
Yine yumurtlamadan beri göğüs dolgunluğu hassasiyeti
Sık idrara çıkma
Ara sıra bel ağrısı
Sonra dün 1 saat az aralıklarla adet olcakmışım gibi ağrı sabahta bide göğüs uçlarımds koyuluk var etrafında kabarcıklar var

X