- 22 Kasım 2023
- 994
- 427
- 29
İnşallah kuzu inşallaaaah eşim içinde 2 ay vitaminlerini kullansın tekrar sperm testi verin dedi ama bu sefer laboratuvar yada özel hastanede halledicezBak en azından birşeyker ortaya çıkmış onları tedavi ettikten sonra herşey yoluna girecek
Aynen kuzum çok mantıklı Allah kolaylıkla nasip etsin inşallahİnşallah kuzu inşallaaaah eşim içinde 2 ay vitaminlerini kullansın tekrar sperm testi verin dedi ama bu sefer laboratuvar yada özel hastanede halledicez
İnşallah kuzum inşallahAynen kuzum çok mantıklı Allah kolaylıkla nasip etsin inşallah
Amin canım benim, beraber bebekleri konuşalım inşallah ozamana.Biraz değişik bir sistem :) hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Şuanda onu ara ara hissediyorum. Hatta bununla birlikte, sanki adet oluyorum gibi his var rahimde. Bildin mi onu?O_sevincli_ki canım sen hiç rahim bölgende iğne batması hissettin mi ? Kasıkta değil
Amin canım inşallah inşallah gebeliğimiz hakkında da konuşuruz birbirimize cinsiyet tahmini alışveriş bilgileri falan vermek nasip olur en kısa zamanda inşallahAmin canım benim, beraber bebekleri konuşalım inşallah ozamana.
Allahım duamı kabul et nolur burdaki kızlarla bebeğin gazını, dişini uykusunu konuşalım aynı anda nolur Allahım
İki üç gündür arada rahmimde batma hissediyorum ara ara yani günde iki üç kere falan oluyor ama kendimi de kandırmak istemiyorum. Şimdiye kadar çok belirti yaşadım ama hiç bişey çıkmadı. Şuam işin kötü tarafı ne zaman regli olacağım onu da bilmiyorum.Şuanda onu ara ara hissediyorum. Hatta bununla birlikte, sanki adet oluyorum gibi his var rahimde. Bildin mi onu?
Ara ara kafam karışıp wc ye gidiyorum bakmaya kan varmı diye.
Bugün normalde kaçıncı gün?İki üç gündür arada rahmimde batma hissediyorum ara ara yani günde iki üç kere falan oluyor ama kendimi de kandırmak istemiyorum. Şimdiye kadar çok belirti yaşadım ama hiç bişey çıkmadı. Şuam işin kötü tarafı ne zaman regli olacağım onu da bilmiyorum.
Canım kaçıncı gün yumurtladım bilmiyorum iki aydır tüm düzenim kaçtı. Bugün döngümün 24. Günü. Her ay 28-29 günde bir olurdum. Son iki aydır bişeyler kullandım düzenim kaçtı 32-34 günde oldu son iki aydır yani. Bu ay ovulasyon takip etmedim o yüzden kaçıncı günde regli olcam bilmiyorumBugün normalde kaçıncı gün?
Hem genel hem ovulasyon sonrası?
Yarın test mi yapsan?Kizlar ben hala regli olmadım beklenen gümüm bugün ovulasyondan sonraki 15 günüm döngümün 28. Günündeyim
Ay ne değişmiş öyle o....Canım kaçıncı gün yumurtladım bilmiyorum iki aydır tüm düzenim kaçtı. Bugün döngümün 24. Günü. Her ay 28-29 günde bir olurdum. Son iki aydır bişeyler kullandım düzenim kaçtı 32-34 günde oldu son iki aydır yani. Bu ay ovulasyon takip etmedim o yüzden kaçıncı günde regli olcam bilmiyorum
Evet bekleyeceğim bakalımAy ne değişmiş öyle o....
Bir hafta daha bekle bakalım. Bu arada şüphen varsa hamileliğe maydanoz yeme, hareketine dikkat et vs vs.. Biliyorsun.
Valla hep öyle oluyor ama ya.Evet bekleyeceğim bakalımbugün bi ovuşasyon testi taptım belki çift çizgi çıkarsa yaparım diye ama çıkmadı normal silik çizgi vardı. Ama kendime de hiç güvenmiyorum dediğim gibi bir çok kez saçma sapan belirtiler hissettim
Düzenli birlikte oluyoruz canım zaten inşallah tutmuşturValla hep öyle oluyor ama ya.
Sen yine de bu arada denesen mi canım yine de? Bakarsın şansa tutar?
Ay hadi inşallahDüzenli birlikte oluyoruz canım zaten inşallah tutmuştur
Doktora gideceğim söylicem yarıma kadar da olmazsam ayrıca bugün gittim söyledim baktı doktor olsaydı anlamaz miydiYarın test mi yapsan?
Görememiş olabilir, polip var demiştin zaten.i, ondan da olabilir.Doktora gideceğim söylicem yarıma kadar da olmazsam ayrıca bugün gittim söyledim baktı doktor olsaydı anlamaz miydi
Hiç test yapmadın mıDoktora gideceğim söylicem yarıma kadar da olmazsam ayrıca bugün gittim söyledim baktı doktor olsaydı anlamaz miydi