How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sağlıkçılar bi bakar mısınız?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
arkadaşlar hamıleyım,9.haftadayım.
gecen hafta idrarda keton çıktı,dr um 10 tane serum verdı.
bugun son serumumdu,saglık ocagına gıtmıstım onlarda tekrar idrar istediler.
bu seferde idrar yolu enfeksiyonu çıktı. (75wbc\ul-2pozitif)
dr UROCARE diye tek kullanımlık bir toz ilaç verdi.
özel dr uma soruyorum sağlık ocağının tahlıllerıne guven olmaz diyor.
(halbukı kendı aldığı tahlılde de gecen hafta 25 olarak çıkmış)artıyor yani..
napacagımı bılemedım,çok önemli mi sizce?bol suyla falan geçer mi?ilacı kullanayım mı?
cevaplayan herkesten Allah razı olsun,bilmemek çok zor:KK61:bebeişime zarar veririm diye korkuyorum,,ilçedeyim başka bi yerede gidemiyorum..

bence başka bır doktora gidip tekrar yaptırmalısın tahlıl.onun sonucuna gore ılaç kullanmalısın.kullanmamakta bebeğe zarar verebılır.tedavını olmalıısn canım.geçmış olsun

napacagımı bılemedım,çok önemli mi sizce?bol suyla falan geçer mi?ilacı kullanayım mı?
cevaplayan herkesten Allah razı olsun,bilmemek çok zor:KK61:bebeişime zarar veririm diye korkuyorum,,ilçedeyim başka bi yerede gidemiyorum..

Kullan tabii ki.. o ilac bebegine zarar vermez merak etme, idrar yolu enfeksiyonlarinda kullanilan en en temel ilaclardan biri.

Hamileliğimin ilk dönemlerinde ben de kullandım Urocare. Hatta sağlık ocağı vermişti, kendi özel doktorumu da arayıp onayını almıştım kullanmamda sakınca var mı diye. Bebeğe zarar verecek bir ilaç değil, basit bir ilaç o, kullan demişti.

bende de kanda enfeksiyon var :( dr ducoid vermişti geçmemiş şimdi zinnat verdi ..dr un verdiyse sorun yok idrar yolları enfeksiyonu daha çok zarar verir bebeğe dşük sebebi bi çok kadında bana da çok dokunuo ama kullanıyorum mecbur

Ben de gebeyim, bende de çıktı idrar yolu enfeksiyonu ama doktorum ilaca gerek yok bol su iç yeter dedi. Kendisi kadın doğumcum, ben de devlet hastanesinde tahlil olup bi de ona göstereyim demiştim.

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.

Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

Burada size kullanin veya kullanmayin diye oneriler gelebilir ve onlara iyi gelen size iyi gelmeyebilir
En guzeli doktorunuza tekrar danismak..

Kullanip kullanmayacaginizi o karar verecektir.

Konunuz kapatilmistir. bilginize.

Back