Çocuk Hastalıkları Sağlıkçılar bakabilir mi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Merhabalar. Bebeğim 3 aylık baş çevresi 44.3 cm olduğu için çocuk nörolojisine yönlendirildik. Kafa ultrasonu çekildi ve raporda ekstraaksiyal bos mesafeleri geniş olup frontal duzeyde 7 mm ölçülmüştür diyor. Kan tahlilleri yapıldı hemogram,biyokimya ,Hormon bakıldı hepsi normal çıktı.idrar tahlilini veremedim.korkacak bişey var mi kizlar dra gösteremedik .yetişmedi.cok endişeliyiz. Yardimci olursanız seviniriz.

Merhabalar. Bebeğim 3 aylık baş çevresi 44.3 cm olduğu için çocuk nörolojisine yönlendirildik. Kafa ultrasonu çekildi ve raporda ekstraaksiyal bos mesafeleri geniş olup frontal duzeyde 7 mm ölçülmüştür diyor. Kan tahlilleri yapıldı hemogram,biyokimya ,Hormon bakıldı hepsi normal çıktı.idrar tahlilini veremedim.korkacak bişey var mi kizlar dra gösteremedik .yetişmedi.cok endişeliyiz. Yardimci olursanız seviniriz.
Çocuk biyolojisi hakkında çok bir bilgim yok ama bu ölçümler gayet normal bence . 3 aylık bebeğin baş cevresi çok hızlı şekilde büyür 5 aylıkken ortalama 46-47 olması gerekiyor . Yani ben bir sorun göremedim . İstersen netten diyagramlar var orda ay ay gelişim bilgilerini yazıp karsılastırabilirsin.

Sonuç ne oldu canım? Umarım bir sorun olmamıştır ve genetiktir

Back