- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.464
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Çünkü sürtünmede bir risk yok yazıyor. Cinsel olarak aktif olduysan birleşme olduysa korunmsskz bir şekilde o zaman riskli deniliyorPanik yaptı demek ki. Olabilir benim de paniklediğim durumlar olabiliyor; hoş görmek lazım
Yok ondan değil panik halini anladım ama ben direkt yoktur diyemeyiz minik de olsa ihtimal vardır diyorum. O ihtimalleri de küçümsememeyi de burda öğrendim çünkü spiralle hamile kalanlar, ertesi gün hapıyla hamile kalanlar filan...Panik yaptı demek ki. Olabilir benim de paniklediğim durumlar olabiliyor; hoş görmek lazım
Ama belirti göstermeden bunca sene ? 2,5-3 yılYok ondan değil panik halini anladım ama ben direkt yoktur diyemeyiz minik de olsa ihtimal vardır diyorum. O ihtimalleri de küçümsememeyi de burda öğrendim çünkü spiralle hamile kalanlar, ertesi gün hapıyla hamile kalanlar filan...
O kısmına yorumum yok bilgim yok. Bir doktorla görüşseniz rahatlasanız daha iyi.Ama belirti göstermeden bunca sene ? 2,5-3 yıl
Hepimiz de var bu ihtimal. Eğer yanındaki adamın hivli olduğunu bilseydik kesin Ayşegül de de vardır derim. Bence tam bir birleşme de olmasına gerek yoktu. Ama adamı bilmiyor etmiyor telaş yapıyor.Yok ondan değil panik halini anladım ama ben direkt yoktur diyemeyiz minik de olsa ihtimal vardır diyorum. O ihtimalleri de küçümsememeyi de burda öğrendim çünkü spiralle hamile kalanlar, ertesi gün hapıyla hamile kalanlar filan...
Adamın öyle bi hastalığı yoktuHepimiz de var bu ihtimal. Eğer yanındaki adamın hivli olduğunu bilseydik kesin Ayşegül de de vardır derim. Bence tam bir birleşme de olmasına gerek yoktu. Ama adamı bilmiyor etmiyor telaş yapıyor.
Tam bit birleşme olmadan, bulaşma olabiliyor mıHepimiz de var bu ihtimal. Eğer yanındaki adamın hivli olduğunu bilseydik kesin Ayşegül de de vardır derim. Bence tam bir birleşme de olmasına gerek yoktu. Ama adamı bilmiyor etmiyor telaş yapıyor.
OlurTam bit birleşme olmadan, bulaşma olabiliyor mı
Peki illa cinsel ilişkide mi oluyor bulaşı
Kan yoluyla, sperm, erkeğin zevk suyu…Peki illa cinsel ilişkide mi oluyor bulaşı
Ama sürtünmede erkeğin penis başı vajinaga temas etmiyor kiKan yoluyla, sperm, erkeğin zevk suyu…
Penis ucu dısındaki kısım. Kök vr gövdeTam olarak nereyi kastediyorsun
Ne olması lazım pekiPenis ucunun Vajen girişinde olup olmaması virüsün bulaşını engellemez. İllaki gözle görülür bir şekilde vajinadan içeri girmesine gerek yok virüsün.
Heh tesekkürler
Kan değerlerimden lenfosit vs sonuçlarıma göre teste ihtiyacım yokmuşHeh tesekkürler
Kız sende var demiyom bulaşabilme ihtimallerinden bahsediyomKan değerlerimden lenfosit vs sonuçlarıma göre teste ihtiyacım yokmuş