Sağlik Sorunum

içini ferah tut yıllardır olan bişeyskötü bişey olsa kokusu çıkardı şimdiye

haklisin aslinda kendimi bildim bileli var bu.
insallah birsey yoktur canim ya birde bu sabah sag burnum kanarken sol gozum buglandi bir baktim yanagimdan 2 damla kan gozume baktim icine kadar kan simdi bembeyaz gozum ilk kez basima geldi

Bencr hic dogum sonrasini felan bekleme su an git.
Hergun 5 6 kere kan bosalmasi ne demek.
Kan olan yerde can olur diye bosuna dememisler.
Cocuga gitmesi gerek kan resmen kayboluyor ve butun vitaminlerde beraberinde gidiyor. Vitamin mineral hepsi eksik oluyor. Bu cok cok riskli bi cocuk icin.
Cocugun gelismeye bilir bu yuzden.
Korkutmak istemiyorum ama dusuk bile olabilir.
Kan en onemli sey.

Sen hemem iyi bi doktora gorun yapabildikleri kadar arastirsinlar.

Bencr hic dogum sonrasini felan bekleme su an git.
Hergun 5 6 kere kan bosalmasi ne demek.
Kan olan yerde can olur diye bosuna dememisler.
Cocuga gitmesi gerek kan resmen kayboluyor ve butun vitaminlerde beraberinde gidiyor. Vitamin mineral hepsi eksik oluyor. Bu cok cok riskli bi cocuk icin.
Cocugun gelismeye bilir bu yuzden.
Korkutmak istemiyorum ama dusuk bile olabilir.
Kan en onemli sey.

Sen hemem iyi bi doktora gorun yapabildikleri kadar arastirsinlar.

Cok haklisin canim ya bazen bu durumdan halsiz dustugum bile oluyor gozlerimin alti mosmor oluyor kan yapici bisiler icmeye yemeye calisiyorum.
olmadi p.tesi bir gorunurum doktora egitim ve arastirmaya

Cok haklisin canim ya bazen bu durumdan halsiz dustugum bile oluyor gozlerimin alti mosmor oluyor kan yapici bisiler icmeye yemeye calisiyorum.
olmadi p.tesi bir gorunurum doktora egitim ve arastirmaya

Canim Demir eksikliginden oluyor tamamen o anlattgin . Demir icin bol bol yesillik ye. Maydonoz hamileler icin uygun degil o haric. Yesillik derkn sogan, roka, biber, tere.
Kim bilir daha hangi vitaminler eksik sende.
Kesinlikle gorun bi doktora.
Ben dietisyenlik okuyorm bu donem vitaminleri isledik.
Foliumasit cocugun sirt bolgesinin buyup kapanmasinda cok onemli mesela. Eger kapanmassa o bolge cocugun ayaklari tutmaz. Cocuk yuruyemez.Vitamin A goz icin cok cok onemli, Allah korusun bu vitaminin eksikligi kor olmasina yol acar.
Daha neler neler.
Anlatiyorm bunlari sanaki ciddiyeti gor.
Cok ama cok riskli.
Doktor acil vitamin takviyesi verir buyuk ihtimal.

Canim Demir eksikliginden oluyor tamamen o anlattgin . Demir icin bol bol yesillik ye. Maydonoz hamileler icin uygun degil o haric. Yesillik derkn sogan, roka, biber, tere.
Kim bilir daha hangi vitaminler eksik sende.
Kesinlikle gorun bi doktora.
Ben dietisyenlik okuyorm bu donem vitaminleri isledik.
Foliumasit cocugun sirt bolgesinin buyup kapanmasinda cok onemli mesela. Eger kapanmassa o bolge cocugun ayaklari tutmaz. Cocuk yuruyemez.Vitamin A goz icin cok cok onemli, Allah korusun bu vitaminin eksikligi kor olmasina yol acar.
Daha neler neler.
Anlatiyorm bunlari sanaki ciddiyeti gor.
Cok ama cok riskli.
Doktor acil vitamin takviyesi verir buyuk ihtimal.

demir ilaci 3 aydir aliyorum ek.
birde multivitanemin aliyorum Decavit isimli bebek icin 12 vitamin var icinde canim.
sagol yorumun icin

Geçmiş olsun:KK43:
Benimde Arkadaşımın geniz etine bağlı burun kanaması oluyordu
KBB dr una gittinizmi hiç

Bazen hiç beklenmeyen bir sebepten olabiliyor belirtiler. Mesela bel fıtığı teşisi konulan bir hastanın yıllar sonra bel fıtığıyla ilgisi olmayıp böbrek rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı bir yakınımın.

Geçen sene gözlerinden kan gelen hastaların haberini izlemiştim.Şuan içim hastalığın adını hatırlamıyorum. Netten bir bakın isterseniz.

Sebebini bilmediğiniz birşeyi yaşıyor olmak çok zor. Tedavisini de bilmiyorsun bu yüzden.

Çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin.

Çok yorulup ya da uzulduğunuz zaman mı oluyor acaba ? Ya da yediklerinizi hiç kontrol ettiniz mi ?

Benim babamında böyle problemi vardi.Damarın yirtildigini söylediler.sonra küçük bir operasyonla damarı yaktılar.Duzelmisti sonrasında.

Bazen hiç beklenmeyen bir sebepten olabiliyor belirtiler. Mesela bel fıtığı teşisi konulan bir hastanın yıllar sonra bel fıtığıyla ilgisi olmayıp böbrek rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı bir yakınımın.

Geçen sene gözlerinden kan gelen hastaların haberini izlemiştim.Şuan içim hastalığın adını hatırlamıyorum. Netten bir bakın isterseniz.

Sebebini bilmediğiniz birşeyi yaşıyor olmak çok zor. Tedavisini de bilmiyorsun bu yüzden.

Çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin.

Çok yorulup ya da uzulduğunuz zaman mı oluyor acaba ? Ya da yediklerinizi hiç kontrol ettiniz mi ?

bu surekli olan birsey birtanem uzulmekle ilgisi yok bazen okadad mutlu bir anda kanayi veriyor sinirlerim hopluyor soyle bir sey var bas agrisinin pesine kaniyor.
bu gozden kan gelmesi bu sabah oldu ilk kez

X