- 27 Nisan 2015
- 405
- 149
-
- Konu Sahibi dertlerderyabensandal
Onu soylemedi ama idrar yollari yada bobrek diye tahmin ediyorum. Cunku idrarimi yaparken yanma var hafiften. Size de cok tesekkur ederim :)estgagfrullah foruma hosgeldiniz ve cok cok gecmis olsun, Rabbim sifa versin, saglikci degilim ama biraz fikrim vardir,
iltihab nerdeymis??
Onu soylemedi ama idrar yollari yada bobrek diye tahmin ediyorum. Cunku idrarimi yaparken yanma var hafiften. Size de cok tesekkur ederim :)
Keske icebilsem su ictigim anda cikariyorum. Hatta bugun en buyuk sikayetim o dedim doktora. Inanin icim yaniyor bir yudumdan fazla icemiyorumRica ederim,böbrek agriyorsa ben de öyle tahmin ettiydim ,bol boool su icin inanin herseyden iyi gelecek.
Keske icebilsem su ictigim anda cikariyorum. Hatta bugun en buyuk sikayetim o dedim doktora. Inanin icim yaniyor bir yudumdan fazla icemiyorumictigim suyu nasil midemde tutabilirim bir fikriniz var mi? Doktorum sadece mide bulantisi hapi verdi bir saat bekle yemek ye su ic dedi ama ne bulantim kesildi ne yediklerim midemde kaldi.
Hayir cekilmedim. Ay umarim degildir tas veya kum babam cok cekti ondan. Cok sancisi olur diyorlar benim oyle deli sancilarim yok. Boyle mi baslar?Kum döküyor olabilirsin, kusma ve mide bulantisi yapiyor tas ve kum.röntgen cekildiniz mi
benim direkt sanciyla baslamisti. tabi tahmin benimkisi. idrar tahlilinda kan ciktiysa kum ya da tastir, lokosit ciktiysa idrar yollari enfeksiyonudur.[/QUOTE][QUOTEoynamış , post: 40703573, member: 676370"]Hayir cekilmedim. Ay umarim degildir tas veya kum babam cok cekti ondan. Cok sancisi olur diyorlar benim oyle deli sancilarim yok. Boyle mi baslar?