- 1 Mart 2011
- 816
- 4
herkese merhaba.. insallah doğru yere açmsmdır konuyu. kızlar uzun yıllardır bir sağlık sorunum var. boğazmda sürekli ağrı ses ksılması bi şişil falan. sürekli doktora giderim ihmal etmem. ama doktorlarn bu önemsememesi beni çileden çıkaryo. samsun da özel bi hastaneye gttm.doktora diyorumki guatr var mı acaba? çünkü herkes ay cok şişmş boğazn falan diyodu. adam güldü yaaa.... offf.tahlil bile yapmadı ki ben cok arastrdm elle bakıldığnda anlaşılamıyomus bazen tahlil şartmıs.offf bi de özel yaa hiç önemsemedi güldü gönderdi. sonra baska bi hastalıktan devlet hastanesine gittim. troide bakıldı normal. yani kan tahliliydi ne testi bilmyorum.. yaa kızlar eminim bi hastalık var cok arastrdm netten belirtileri falan da var artk troid kanseri mym die düşünmekten heba oldum.. oturduğum yerde uzman bi doktor yok hastanede düzgün bazmıyolar.özelde yeterli aletleri yok yine hastaneye cağryola. samsun a da herzaman gidemiyorum uzak.burda da endokrinoloji uzmanı yok.netten doktor arastryorum dansmak için online dr. yok ya da ben bulamıyorum bldum bi doktora yazdm cevap yok..aynı durumla karsılasan oldu mu?bu evhamlarla zaten olmasam da bi hastalığa yakalancam.