Sağlık sorunum

sagolera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
816
4
herkese merhaba.. insallah doğru yere açmsmdır konuyu. kızlar uzun yıllardır bir sağlık sorunum var. boğazmda sürekli ağrı ses ksılması bi şişil falan. sürekli doktora giderim ihmal etmem. ama doktorlarn bu önemsememesi beni çileden çıkaryo. samsun da özel bi hastaneye gttm.doktora diyorumki guatr var mı acaba? çünkü herkes ay cok şişmş boğazn falan diyodu. adam güldü yaaa.... offf.tahlil bile yapmadı ki ben cok arastrdm elle bakıldığnda anlaşılamıyomus bazen tahlil şartmıs.offf:KK25: bi de özel yaa hiç önemsemedi güldü gönderdi. sonra baska bi hastalıktan devlet hastanesine gittim. troide bakıldı normal. yani kan tahliliydi ne testi bilmyorum.. yaa kızlar eminim bi hastalık var cok arastrdm netten belirtileri falan da var artk troid kanseri mym die düşünmekten heba oldum.. oturduğum yerde uzman bi doktor yok hastanede düzgün bazmıyolar.özelde yeterli aletleri yok yine hastaneye cağryola. samsun a da herzaman gidemiyorum uzak.burda da endokrinoloji uzmanı yok.netten doktor arastryorum dansmak için online dr. yok ya da ben bulamıyorum bldum bi doktora yazdm cevap yok..aynı durumla karsılasan oldu mu?:KK12:bu evhamlarla zaten olmasam da bi hastalığa yakalancam.

Canım birkaç doktora gidip hepsi de birşeyin yok deyince bana sanki biraz evhammış gibi geldi.

Ama çok sıkıntı yapıyorsan git durumunu anlat iyice araştırsınlar.

Üniversite hastaneleri çok iyi araştırıyor onları öneririm

Son düzenleme:
Hemen kötüyü kondurma kendine.
Böyle rahatsızlıklarda internetten bakmak veya ansiklopediden araştırmak kötü oluyor.Bizler nereye bakacağımızı bilemiyoruz.Gidip en kötü ihtimali buluyoruz.
Çok daha basit birşey olabilir.Mesela nodül olabilir ses tellerinde.
Guatr veya tiroid hele de Allah korusun kanseri olsaydı doktorlar anlardı diye düşünüyorum.
2 doktora gitmişsin.Biri özelde biri devlet hastanesinde.Bence öyle bir sorun olsaydı mutlaka anlarlardı.Yine de için rahat etmiyorsa kulak-burun-boğaz konusunda uzman bir doktor bul.

aslında evham da deil.her göören boğazn nie şiş der durur...faküleye gtmeyi de düşündüm ama girince çıkılmıyo malum..bi kanak için yazın gitmstm hala gidiyorum düşünün.. burası küçük yer die ii doktor atamıyolar ya da olanları alıp büyük ileere veryolar özelden de ümidim kesildi gülen doktorlar falan:26:

Konu içeriği nedeniyle "Genel sağlık bilgileri"başlığına taşınmıştır,
ayrıca konu başlığınız içeriği yansıtmadığı için değiştirilmiştir,bilginize.

buraya sorsana:KK3:
Üyelik gerektiren site linki vermek yasaktır

Son düzenleyen: Moderatör:
yazım hatası olmuş.k.bakmayın işteyim acele yazıyorum..ya düzgün tahlil bile yapmadı

X