• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saglik sorunlarindan biktim artik . .

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Merhaba kizlar .
Gecenlerde Alt disime dolgu yapildi ama tatilimi berbat etti bu dolgu cunku zonklamasndan agrisindan duramadim dondugumde geri gttim agri var dedim . Tekrar dolgu cikartildi sinirler temizlendi geçiçi dolgu yapildi 30 eylule kanal ttedavisi icin randevu aldim . Bugunde ust disime dolgu yapilacakti agrim szim yoktu ama haff curumus . Neyse doktor dolguyu yapti soguk sicak hassasiyeti var simdide . Bu olmamaliydi bir sorun var yine kesin . Dolgu hava aliyor . Yine sizim var diye gitsem kanal tedavisi istycek diye gtmk istemiyorum Oysa ki doktorun becerikszligi bastan savma is yapiyolar ya . Bir De ege universitesi bunu yapan . Yarin burda agiz ve dis sagligi merkezi var Oraya gdip durumu anlatsam duzeltirlermiki ?
Biktim ya bu doktorlarin bastan savma is yapma la rind an .rsmen insanlar a eziyet ediyorlar .

Başka bir yere gidin ve birdaha ilk gittiğiniz yere gitmeyin.En doğrusu bu olur.

Benimde daha 5 ay önce yaptırdığım kaplamam düştü yemek yerken.
Seneler önce yaptırdıklarım sapa sağlam. Bu sefer kendi doktoruma gidemedim hemen acısı çıktı.
Gidip taktırcam şimdi.
Sizinde iyi bildiğiniz bir yer varsa ordan şaşmayın,sağlam dişe çürük diye çekeni bile duydum ben.

Benimde daha 5 ay önce yaptırdığım kaplamam düştü yemek yerken.
Seneler önce yaptırdıklarım sapa sağlam. Bu sefer kendi doktoruma gidemedim hemen acısı çıktı.
Gidip taktırcam şimdi.
Sizinde iyi bildiğiniz bir yer varsa ordan şaşmayın,sağlam dişe çürük diye çekeni bile duydum ben.

Olur vlla bildik yerde yok . Yarin gtcm artik baska yere

Başka bir doktora gidin özellikle cogu devlet hastanesinde baştan savma yapyorlar bana da yıllar önce gittiğimde dolgu yaparım ama tutmaz demişti baska bir yere gittim sonrasında yıllardır hiç bir sorun yasamadan sağlam durur dişim.

Başka bir doktora gidin özellikle cogu devlet hastanesinde baştan savma yapyorlar bana da yıllar önce gittiğimde dolgu yaparım ama tutmaz demişti baska bir yere gittim sonrasında yıllardır hiç bir sorun yasamadan sağlam durur dişim.

Dolgu sonrasi sizlama olmasi normalmi . Soguk sicak geldginde bi sizlama vs . Normalmiki

Back