sağlık ocaklarında yapılan gebelik takibi

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
35
merhaba arkadaşlar sağlık ocağı yarın için gün vermişti takibini yapıcaz demişlerdi. daha önceden yaptıran arkadaşlar nasıl yapılıyor ne yapılıyor anlatırlarsa çok sevinirim.

Vallaa bana yapılan takip;
ilk doz tetanoz aşım + tansiyon ve kilo ölçümü + el ultrasonu ile bebeğin kalp atışlarını dinleme + elinde ayağında şişlik var mı, şuranda buranda ağrı sancı var mı tadında mini anket sorularıyla bilgilerimi güncelleme şeklinde oldu.

Bir sonraki tetanoz aşısı için gün verildi ve işim bitti.

Benimki böyle :)
Keyifli günler bebişinle arkadaşım:))

benim özel doktorum olduğu için sadece kiloma ve tansiyonuma baktılar bir de doktorumun istediği tahlilleri yaptılar.kaçıncı haftada olduğumun kaydını tuttular.ateşlenen bir bünyem var diye tetanos aşısı yaptırmadım doktorum yasakladı evde doğum yapanlara karşı bir tedbir riske atmayalım dedi sağlık ocağında kağıt imzaladım.arada şeker yüklemesi ve kan tahlilleri için gidiyorum o kadar.o da sık sık değil.hayırlı olsun canım

teşekkür ederim canım rutin kontrol gibi yani doktorların da yaptığı gibi. sadece farklı olan bebeğimi göremicem bu kadar

bizim de var canım doktorumuz ama sağlık ocağı da ayrı takip ediyor aşıları falan yapıyor o yüzden sağlık ocağına da zamanı geldiğinde gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…