Sağlık ocağında beta hcg baktırmak

gulkedo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2024
133
31
25
Merhabalar bugün aile sağlığı merkezinde kan verdim doktor aynı zamanda hemogramda bakalım dedi e nabızdan kontrol ettim hemogram 2 saat içerisinde çıktı fakat beta hcg hala çıkmadı neden böyle gecikti sizce bilgisi olan ya da bunu yaşamış olan birisi varmı yardımcı olabilirmisiniz🙏🏻🌸

merhabaa size kan tahlilinden sonra bir barkod vermiş olmaları gerek orda sağlık ocağının kendi sitesi oluyor o adresten kontrol etmelisiniz

benim yaşadığım şehirde o şekilde oluyor ama isterseniz sağlık ocağınızın ismi ile internette bi arama yapabilirsiniz
Girip denedim aslında ama beni yine e nabıza yönlendiriyor siz hangi şehirdesiniz

Hepsi aynı anda çıkmıyor genelde benden de bir sürü rutin testler istemişlerdi hepsi ayrı ayrı çıktı. Aile hekimliği olması önemli değil hastane, aile hekimliği hepsi ortak büyük laboratuvarlara gönderiliyor.

allah allaah ay o kadar sinir bozucudur ki tahmin edebiliyorum hemogram umrunuzda olmaz ama ilk o düşer falan 😂 yarın sağlık ocağını arayın isterseniz bi
Ay evet ya sabahtan beri bekliyorum deli gibi😂 bide birkaç yerde okudum gebelik durumunda arıyolar felan yazmışlar hep

Benim verdiğim tahlillerin biri 5'te biri 8'de biri 11'de biri ertesi gün 9'da onaylanıyor. Detaylı bi tahlil aldıklarında 4 farklı saatte çıkıyor sonuçlar yani

Hepsi aynı anda çıkmıyor genelde benden de bir sürü rutin testler istemişlerdi hepsi ayrı ayrı çıktı. Aile hekimliği olması önemli değil hastane, aile hekimliği hepsi ortak büyük laboratuvarlara gönderiliyor.
Benim normalde hepsi aynı anda çıkıyodu ama bu sefer beta gözükmüyor

Merhabalar bugün aile sağlığı merkezinde kan verdim doktor aynı zamanda hemogramda bakalım dedi e nabızdan kontrol ettim hemogram 2 saat içerisinde çıktı fakat beta hcg hala çıkmadı neden böyle gecikti sizce bilgisi olan ya da bunu yaşamış olan birisi varmı yardımcı olabilirmisiniz🙏🏻🌸
Ben iki kez yaptırdım gece 3te düştü

X