Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık ocaklarında randevu olmaz
saglik ocaginin yogunluguna gore bence randevu olayi bizimki sakin bir bolgede mesela cok hasta yok randevuda yok ama daha merkezi yerlerde vardir belkide.10 gün geciktim sabahta kaset test yaptım negatif sağlık ocağına gitmek istiyorum ama randevular dolu. Ne yapmalıyım hiç gitmedim gebelik için kan vermeye yardımcı olunn lütfenn
Sagliklik ocaklarında randevu olmaz sabah erkenden gidersin bağlı olduğun hekime bu kadar10 gün geciktim sabahta kaset test yaptım negatif sağlık ocağına gitmek istiyorum ama randevular dolu. Ne yapmalıyım hiç gitmedim gebelik için kan vermeye yardımcı olunn lütfenn
Ben istanbulda yaşıyoeum randevu alınıyor. randevulu hastalara öncelik veriyorlar. Randevusuz gidersen randevulu olanları bekliyorsun sonra seni alıyor10 gün geciktim sabahta kaset test yaptım negatif sağlık ocağına gitmek istiyorum ama randevular dolu. Ne yapmalıyım hiç gitmedim gebelik için kan vermeye yardımcı olunn lütfenn
2 gun sonra gittim gittiğine bin pişman etti beni moralimi alt ust etti hafta olmadan bakmıyormuş başka yerde yaptım beta 66 adet gecikmesinin ikinci.günü pozitifi öğrenince gittim yine kızdı erken kan vermişim diyeSagliklik ocaklarında randevu olmaz sabah erkenden gidersin bağlı olduğun hekime bu kadar
Kim size kızan sağlık bakanlığına şikayetçi olabilirsiniz2 gun sonra gittim gittiğine bin pişman etti beni moralimi alt ust etti hafta olmadan bakmıyormuş başka yerde yaptım beta 66 adet gecikmesinin ikinci.günü pozitifi öğrenince gittim yine kızdı erken kan vermişim diye
Sağlık ocağı doktoru çok teşekkür ederimKim size kızan sağlık bakanlığına şikayetçi olabilirsiniz