Sağlık ocağında beta hcg baktırmak için randevu mu almalıyım?

Himmet571

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
29
4
25
10 gün geciktim sabahta kaset test yaptım negatif sağlık ocağına gitmek istiyorum ama randevular dolu. Ne yapmalıyım hiç gitmedim gebelik için kan vermeye yardımcı olunn lütfenn

Sağlık ocağına bağlı bizde randevu sistemi yok gittiğinizde kayıt açtırıyorsunuz. Yakınsa bi uğrayın belki sizde de öyledir, değilse de doktordan bi rica edersiniz muayene olmayacak sadece kan testi diye

Yeni taşındım buralarıda bilmiyorum biraz uzak boş yere gidip dönmemek için sormuştum 😔teşekkür ederim

Konu sahibi, gidersen sabah git bu arada.
Çünkü öğleden hemen önce alınan kan örnekleri hastaneye gönderiliyor.
Senin kan vermen için sabah gitmen gerekir.
Randevu konusunda , yukarıda bir arkadaşa yazdığım gibi, randevu sistemi olan bir yerde, randevusuz gitmiştim bakmışlardı ama bir dahakine randevu alıp gel demişlerdi. 🙈

10 gün geciktim sabahta kaset test yaptım negatif sağlık ocağına gitmek istiyorum ama randevular dolu. Ne yapmalıyım hiç gitmedim gebelik için kan vermeye yardımcı olunn lütfenn
saglik ocaginin yogunluguna gore bence randevu olayi bizimki sakin bir bolgede mesela cok hasta yok randevuda yok ama daha merkezi yerlerde vardir belkide.
acil servislerde yapiyolar beta ben genelde acilde kan veriyodum

Sagliklik ocaklarında randevu olmaz sabah erkenden gidersin bağlı olduğun hekime bu kadar

Ben istanbulda yaşıyoeum randevu alınıyor. randevulu hastalara öncelik veriyorlar. Randevusuz gidersen randevulu olanları bekliyorsun sonra seni alıyor 🌸

Sagliklik ocaklarında randevu olmaz sabah erkenden gidersin bağlı olduğun hekime bu kadar
2 gun sonra gittim gittiğine bin pişman etti beni moralimi alt ust etti hafta olmadan bakmıyormuş başka yerde yaptım beta 66 adet gecikmesinin ikinci.günü pozitifi öğrenince gittim yine kızdı erken kan vermişim diye

2 gun sonra gittim gittiğine bin pişman etti beni moralimi alt ust etti hafta olmadan bakmıyormuş başka yerde yaptım beta 66 adet gecikmesinin ikinci.günü pozitifi öğrenince gittim yine kızdı erken kan vermişim diye
Kim size kızan sağlık bakanlığına şikayetçi olabilirsiniz

X