• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık Ocağı ve Kalp Atışı

kalpbu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
29
0
6
Bursa
selam kızlar sizin görüşlerinize ihtiyacım var.Ben 14 haftalık hamileyim bugün sağlık ocağında kalp atışı duyamadık hemşirem bebek küçük ondan olabilir dedi ama benim içim rahat değil doktoruma gitmeme 2 hafta var bana yardımcı olurmusunuz ?????????????????????????????????????????????????????????

Canm 14 hafta cok küçük degil bence bekleme 2 haftayı druna git

Kalpbu oyle sey mi olur ya kalp atışı cok onemli bebegin kucuk degil ben de su an 13 hafta 3 gunum bebek buyuyor artik mutlaka doktoruna git için de kalmasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayrica duymadan ultrason cihazında da gorulebiliyor kalbinin attigi her gittiginde doktor zaten kalp atışı duyurmuyor sen bile fark ediyorsun attığını çünkü kalp yanıp yanıp sönüyor

Eger ebe baktiysa el doppleriyle bakmistir ve ondan duyulmasi zor olur gibime geliyo bana ebe 5 aylikken dinledi kalp atimini oncesinde ultrasonla bakildi

aynen senin yazdıklarını söylede ebe bana en rahat 19-20 haftalıkken el doppleriyle duyuluyor diye ayda bir zaten kontrole doktora gidiyorum ekstrada sağlık ocağıda takibimi yapılıyor,en son 2 buçuk hafta önce girmiştim ultrasona sorun yok demişti doktor.

Ayrica duymadan ultrason cihazında da gorulebiliyor kalbinin attigi her gittiginde doktor zaten kalp atışı duyurmuyor sen bile fark ediyorsun attığını çünkü kalp yanıp yanıp sönüyor

Merhaba. Bende sizin gibi 13 haftalik oldum. Sanirim cep teldeen giriyorsunuz siteye. Bende oyle yapiyorum bebege zarari olur mu. Sonucta cep tel. Radyasyon yayiyor diyorlar

Ultrason cihazinin ses dalgasi yaydigini bebege vok zarari olmadigini duydum ama doktor bakarken benm orasini burasini goruyum dememe cok yormayalim annesi dedi onun disinda bir sey demedi

Yaa pardon ben cihazi anladim evet oldugunu düşünüyorum ama karnima yakin tutmuyorum yarım saati gecirmiyorum ve yatarken cok uzagima koyuyorum

selam kızlar sizin görüşlerinize ihtiyacım var.Ben 14 haftalık hamileyim bugün sağlık ocağında kalp atışı duyamadık hemşirem bebek küçük ondan olabilir dedi ama benim içim rahat değil doktoruma gitmeme 2 hafta var bana yardımcı olurmusunuz ?????????????????????????????????????????????????????????

Canim ben 7 aylik hamileydim saglik ocaginda kalp atisini duyamadi ebe..oradaki cihaza guvenme pek..ama icin rahat etmiyorsa doktoruna bi gorun..

Canim ben 7 aylik hamileydim saglik ocaginda kalp atisini duyamadi ebe..oradaki cihaza guvenme pek..ama icin rahat etmiyorsa doktoruna bi gorun..

sağol benim bu ilk gebeliğim değil tahminlerim vardı hani daha 14 haftalıkken erken zor duyulur sağlık ocağında diye zaten ultrasona girdiğimde doktorumda onun iyi olduğunu söylemişti aradan 8-9 sene geçti çoğunu yani ilk gebeliğimde yaşadıklarımı unutmuştum şimdi sanki ilk gebelikmiş gibi yeniden yaşıyorum.

Endise edilecek birsey yok . Saglik ocaklarnda daha farkli ultrason kullanilir bir cesit cin mali bunlar ve 16 17 haftadan once kolay kolay duyamazsiniz. Hatta hic duyamazsiniz. Ama iciniz rahat olacaksa doktora gidin.

sağlık ocaklarındakı cıhazla 5.aydan ıtıbaren kalp atımına baktıklarını duymuştum ben ondan duyulmamıs olabılır

yazıkki sağlık ocağındaki aletlerde hijyen de hiç güvenilir görünmüyor..doktorum uyardı aşı için çağıracaklar diye...ben de gidip kayıt yaptırdım ama..el doppleriyle duy duyabilirsen, ne zaman kalibre edildiği bile belli değil...ultrason takibi daha önemli, bence hiç panik yapmana gerek yok... adı üstünde sağlık ocağı...şok oldum toz ve pisliği görünce atraftaki...oturmak zorunda olduğum sandalye bile çok kötüydü..sanırım doğal bağışıklığı geliştirmek için yapıyorlar.. :(

Sağlık ocağındaki dopler denen cihazla 15.haftadan önce duymak zor..

Back