- 30 Eylül 2024
- 187
- 62
- 13
- Konu Sahibi Annelikyolu
Kızlar aranızda test günü sağlık ocağından kan testi veren var mı? Kaç saatte çıkıyor? Ben bugün sabah 8.30’da verdim. Hâlâ çıkmadı. Normal mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E nabızdan mı takip ediyorsun geçen ben devlet hastanesinde verdim 2 gün sonra e nabızıma düştü tam 2 gün.çok sinir oldumKızlar aranızda test günü sağlık ocağından kan testi veren var mı? Kaç saatte çıkıyor? Ben bugün sabah 8.30’da verdim. Hâlâ çıkmadı. Normal mi ?
Genelde 1 gün sürüyor sağlık ocağında ama normal hastanelerde 2 saate çıkıyor 12 den önce verirsen tabiKızlar aranızda test günü sağlık ocağından kan testi veren var mı? Kaç saatte çıkıyor? Ben bugün sabah 8.30’da verdim. Hâlâ çıkmadı. Normal mi ?
Burada okumustum saglik ocaginda cuma verilen kanlar pazartesi mi ne sonuclaniyormus diye, araya haftasonu girdigi icin sanirimKızlar aranızda test günü sağlık ocağından kan testi veren var mı? Kaç saatte çıkıyor? Ben bugün sabah 8.30’da verdim. Hâlâ çıkmadı. Normal mi ?
Evet, Sağlık ocağında hep testlerimi yaptırıyorum hiç böyle olmamıştı. Öğlen çıkardı en kötüE nabızdan mı takip ediyorsun geçen ben devlet hastanesinde verdim 2 gün sonra e nabızıma düştü tam 2 gün.çok sinir oldum
AaaBurada okumustum saglik ocaginda cuma verilen kanlar pazartesi mi ne sonuclaniyormus diye, araya haftasonu girdigi icin sanirim
Ben de cok sasirmistim buranin yalancisiyim vallahiAaailk defa duydum
Ben ertesi gün öğleden sonra gördüm. Baya uzun sürduKızlar aranızda test günü sağlık ocağından kan testi veren var mı? Kaç saatte çıkıyor? Ben bugün sabah 8.30’da verdim. Hâlâ çıkmadı. Normal mi ?
Anladım teşekkür ederimBen ertesi gün öğleden sonra gördüm. Baya uzun sürdu
OfffBen tüp bebek için kan vermeye gitmiştim hcg değiş farklı testler, hemşire yarın sabah gelip alabilirsiniz dedi. E nabızdan göremez miyiz deyince de doktorun burdan onay vermesi gerekiyor e nabıza düşmesi için dedisanırım biraz karışık ilerliyorlar