Sağlık ocağı kan testi sonucu

Annelikyolu

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
187
62
13
Kızlar aranızda test günü sağlık ocağından kan testi veren var mı? Kaç saatte çıkıyor? Ben bugün sabah 8.30’da verdim. Hâlâ çıkmadı. Normal mi ?

Kızlar aranızda test günü sağlık ocağından kan testi veren var mı? Kaç saatte çıkıyor? Ben bugün sabah 8.30’da verdim. Hâlâ çıkmadı. Normal mi ?
E nabızdan mı takip ediyorsun geçen ben devlet hastanesinde verdim 2 gün sonra e nabızıma düştü tam 2 gün.çok sinir oldum

Burada okumustum saglik ocaginda cuma verilen kanlar pazartesi mi ne sonuclaniyormus diye, araya haftasonu girdigi icin sanirim

12öncesi verildiyse eğer saat 16:30 da çıkıyor ama genelde ertesi güne çıkıyor ben devlet hastanesi acilde baktırdım beta değerime
Hatta bugün sonucum e nabıza çıkmadı gittim sonuç almaya
1,5saat sonra
Doktordan sonucumu aldıktan sonra e nabıza gördüm
Artık doktorlar orada sistemsel onay mı veriyorlar nasıl oluyor bilmiyorum
Önceleri sonuç almaya gitmezdim e nabızdan bakmak için 2saat sonra bile gözükmüyordu
Bazen oluyor bir kaç gün sonra bile düşe biliyor.
En iyisi sonucu almaya gitmek ama ilte sağlık ocağında sonuç daha çıkmamışta ola bilir

Maalesef ertesi gün öğleden sonra çıkıyor.
Bence acile gidip test iste. Allah gönlüne göre versin 💙

Ben tüp bebek için kan vermeye gitmiştim hcg değiş farklı testler, hemşire yarın sabah gelip alabilirsiniz dedi. E nabızdan göremez miyiz deyince de doktorun burdan onay vermesi gerekiyor e nabıza düşmesi için dedi 🤷🏻‍♀️sanırım biraz karışık ilerliyorlar

Ben tüp bebek için kan vermeye gitmiştim hcg değiş farklı testler, hemşire yarın sabah gelip alabilirsiniz dedi. E nabızdan göremez miyiz deyince de doktorun burdan onay vermesi gerekiyor e nabıza düşmesi için dedi 🤷🏻‍♀️sanırım biraz karışık ilerliyorlar
Offf :( ne saçma işler ya. Bilseydim acilden verirdim.

Back
X